Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από την “ελληνοτουρκική φιλία” των Ιμίων στην εθνική ντροπή του Oruc Reis στο Αιγαίο

Ήταν βράδυ της 31ης Ιανουαρίου του 1996 όταν τρεις γενναίοι Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού έπεφταν στα νερά του Αιγαίου, υπερασπιζόμενοι με τη ζωή τους την εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία της χώρας. Και ήταν μόνο η Χρυσή Αυγή αυτή που αντέδρασε στους χειρισμούς της κυβέρνησης, που στην πρωτοφανή τουρκική πρόκληση απάντησε με… ευχαριστίες προς την  Αμερική για την αποφυγή των χιεροτέρων, πολιτική η οποία όχι μόνο δεν ανέτρεψε, αλλά τα τροφοδότησε. Συνεχείς οι παραβιάσεις της εθνικής μας κυριαρχίας σε θάλασσα και αέρα, διαχρονικό το αίτημα για αποστρατικοποίηση των νησιών μας, αδιάκοπες οι εντάσεις και τα διπλωματικά “θρίλερ”, κι όμως, η κυβέρνηση απαντά στην στρατιωτική ισχύ με εκκλήσεις για διάλογο και εκλιπαρεί την Ευρώπη να προστατέψει τα σύνορά της.

Κανένας Ευρωπαίος δε θυσιάστηκε για την ελληνικότητα του Αιγαίου και καμία κυβέρνηση δε νομιμοποιείται να σέρνεται ταπεινωμένη στα διεθνή δικαστήρια της Χάγης για να παζαρέψει τα εθνικά μας δίκαια για να συντηρήσει τον μύθο μίας “φιλίας”, που κοστίζει σε αίμα. Μιας “φιλίας” που φέτος συμπληρώνει 200 χρόνια από την μεγάλη εθνεγερσία των Ελλήνων, οι οποίοι αποτίναξαν τον τουρκικό ζυγό, που επανέρχεται με τη μορφή ενός ψευτοειρηνιστικού δόγματος για να απολαμβάνει η κυβέρνηση ανενόχλητη τα προνόμια της διαχείρισης της εξουσίας.

200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, 21 από την νύκτα των Ιμίων κα πάλι μόνο η Χρυσή Αυγή ετίμησε τη μνήμη του μαχόμενου Έθνους, κρατώντας ψηλά το λάβαρο της αντίστασης στον καιρό της υποταγής και της εθνικής μειοδοσίας.

Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Φυλακές Δομοκού 2021

Exit mobile version