Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑΣ! ΚΟΡΩΝΟΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ 50 «ΑΡΙΣΤΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διόλου τυχαία, την ίδια μέρα που επιβλήθηκε στην μισή Ελλάδα και βάλε (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και αλλού) «αυστηρό lockdown» με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00, ο παρανοϊκός δικτατορίσκος – ανδρείκελο της Μέρκελ, Κούλης Μητσοτάκης, πήγε διακοπές στην Ικαρία και παρέστη σε κορωνογλέντι 50+ παρατρεχάμενων κομματόσκυλων, στο σπίτι του βουλευτή Σάμου της Νουδού! Που ο ξεδιάντροπος, είναι και γιατρός! Απ’ ότι μάθαμε, στους «αρίστους» (μάτσα τα πτυχία, άπταιστη γνώση αγγλικών και γερμανικών…) σερβιρίστηκε φρέσκο ψάρι και οίνος εκλεκτός!

Κι όλα αυτά υπό την προστασία ένστολων μπράβων («αστυνομικών») που φυλάγανε τους συνδαιτυμόνες από τυχόν απρόοπτες επισκέψεις αγανακτισμένων. Είναι οι ίδιοι που μπουκάριζαν μέσα στο σπίτια του κοσμάκη τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, για να μετρήσουν κεφάλια, κι αν εύρισκαν πάνω από εννιά έριχναν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ, για «παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων»!

Κι όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι -μα όλοι!- οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι απέκρυψαν τις ντροπιαστικές εικόνες από τους φυλακισμένους στα σπίτια τους τηλεθεατές τους!

Τέτοια χυδαία πρόκληση προς τον κοσμάκη που έχει καταστραφεί ολοσχερώς οικονομικά και ψυχολογικά, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα ελληνικά χρονικά! Θα μείνει κι αυτή αναπάντητη, «κυρίαρχε» λαέ, ή θα βγεις επιτέλους στους δρόμους να γκρεμίσεις τη δικτατορία των διεφθαρμένων και να τους στείλεις στον αγύριστο;

 

πηγή

Exit mobile version