Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Τέλειωσε η Χρυσή Αυγή; 

Πριν την απάντηση στο ερώτημα του τίτλου ένα μικρό ιστορικό. Ιστορικό και νέο ερώτημα: Πρώτη φορά “τέλειωσε” η Χρυσή Αυγή; Όχι, βέβαια! Όταν μου περνούσαν πρώτη φορά χειροπέδες και περιέφεραν τηλεοπτικά και διαδικτυακά την εικόνα σε μία επιχείρηση “Σόκ και Δέος” τον Σεπτέμβριο του 2013 και τότε είπαν ότι τέλειωσε η Χρυσή Αυγή. Χαρακτηριστικός τότε ο πρωτοσέλιδος τίτλος της φυλλάδας “ΤΑ ΝΕΑ”: Η ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”. Τα ίδια και με την παραπομπή σε δίκη και σε τρεις τουλάχιστον άλλες περιπτώσεις. Τα ίδια είπαν και με τα … πέντε(!) κύματα αποχωρήσεων(;), που όλες σήμαιναν το τέλος της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Συστήματος, που προβάλουν και προβάλουν μετά μανίας ό,τι είναι εναντίον του Κινήματός μας.

Τελευταία επίθεση εναντίον μας μετά την χαμένη εκλογική μάχη του Ιουλίου του 2019, για την οποία πανηγύρισαν πολλοί ότι και πάλι “τέλειωσε” η Χρυσή Αυγή. Ποιος ωφελείται από αυτήν την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ; Πρώτα απ’ όλα το Σύστημα, που χωρίς να το κρύβει ήθελε και θέλει το τέλος μας. Δεν είναι τυχαίο ότι αμέσως μετά την καταδίκη της 7ης Οκτωβρίου twitter και λοιπά social media έριξαν ΜΟΝΟ τους λογαριασμούς όσων είχαν μείνει στην Χρυσή Αυγή μεταξύ των οποίων και τον δικό μου.

Δεν είναι τυχαίο ότι έριξαν ΜΟΝΟ την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και παράλληλα πολεμούν με λύσσα σε facebook και λοιπά δίκτυα ΜΟΝΟ την Χρυσή Αυγή. 

Αυτό, ας το καταλάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιοι αφελείς. Εξαιρώ τους κακοήθεις και φθονερούς, που το πάθος τους εναντίον μου αγγίζει την παραφροσύνη. Για ΟΛΑ έφταιγε και φταίω εγώ γιατί έτσι τους “βολεύει”, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος τους προς την δόξα ή μάλλον την λόξα. Έτσι λοιπόν, εκτός από τις φυλλάδες του Συστήματος, φιλελεύθερες και αριστερές, την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ότι τέλειωσε η Χρυσή Αυγή διακινούν κάθε είδους “νεο-εθνικιστές” και “νεοπατριώτες”, προκειμένου να πείσουν κάποιους καλούς και αγνούς Αγωνιστές ότι αυτοί είναι η… νέα Χρυσή Αυγή! Δεν γνωρίζουν, αλήθεια, ότι καμία αίρεση δεν μπόρεσε να γίνει Θρησκεία; 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Exit mobile version