Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥΣ… ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι… δημοφιλέστατοι! Αλλά, μόνο με δέκα διμοιρίες ένστολων μπράβων («αστυνομικών») να τους φυλάνε από τις εκδηλώσεις… λατρείας του λαού!

Η αρχή έγινε στην Ικαρία και υπάρχει συνέχεια! Δε σχολιάσαμε τυχαία προχθές, πως στην Ικαρία είδαμε σκηνές από το μέλλον! Ο καταπιεσμένος λαός σηκώνει κεφάλι και τους αψηφά πλέον στους δρόμους! Κι αυτό που τρέμουν πιο πολύ κι εντείνουν την καταστολή –ένα νέο κίνημα «Αγανακτισμένων!»- πολύ σύντομα θα το βρουν μπροστά τους, από τη μία άκρη της Ελλάδας ως την άλλη!

«Θερμή» υποδοχή, λοιπόν, επιφύλαξαν κάτοικοι του Έβρου στον… φιόγκο Μηταράκη, που θέλει να στήσει γιγαντιαίο hot spot στα σύνορα της χώρας – προφανώς κατόπιν εντολής Κούλη Μητσοτάκη.
Κι όταν βγήκε από το Δημαρχείο, υπό την προστασία των ΜΑΤ, του πέταξαν πέτρες, μπουκάλια, αυγά κι ότι άλλο βρήκαν… πρόχειρο!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

(ΥΓ) 1: Α ρε… άριστε Μηταράκη! Γιατί μωρέ δεν τους έδειχνες τα πτυχία σου, να… ψαρώσουν;

(ΥΓ) 2: Μια δημοσκόπηση μωρέ! Μια δημοσκόπηση θέλουμε τώρα! Που να δείχνει τον… καλυτερότερο στο 90% και την «ψαλίδα» ν’ ανοίγει και να φτάνει το… 70%! Σπεύστε εταίρες!

(ΥΓ) 3: «Διώξτε τον πούστη από τον Έβρο», ήταν ένα από τα συνθήματα των Αγανακτισμένων. Ξέρουν οι κάτοικοι του Έβρου κάτι που δεν έχουμε μάθει ακόμα εμείς οι υπόλοιποι;

(ΥΓ) 4: Αυτοί θα φύγουν – νύχτα και με ελικόπτερο! Εσείς όμως κουφάλες ψηφοφόροι τους, θα μείνετε εδώ! Σ’ εσάς θα ξεσπάσει ο κόσμος!

 

πηγή

Exit mobile version