Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημόνια: Θριαμβολογούν για το ΝΑΙ του 2015. Η Χρυσή Αυγή πληρώνει το Υπερήφανο ΟΧΙ της!

Μέσα στα πλαίσια της καταθλιπτικής προπαγάνδας του Συστήματος, που θυμίζει η Ελλάδα Βόρειο Κορέα και ο Μητσοτάκης-Μωυσής τον “φωτισμένο ηγέτη” Κιμ, έχουν αρχίσει και εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και φυλλάδες διάφορες “περσόνες”, που δηλώνουν… δικαιωμένοι για τα Μνημόνια και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του 2015. Είναι όλοι αυτοί, που τότε, επέλεγαν την ΥΠΟΤΑΓΗ με το σύνθημα “Μένουμε Ευρώπη”. Και που μείνανε Ευρώπη, τι καταλάβανε; Και τι κέρδισε η Ελλάδα με τα Μνημόνια; Οικονομία κατεστραμμένη το δημόσιο χρέος ακόμη μεγαλύτερο, εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία; Γιατί, λοιπόν, θριαμβολογούν; Ο ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως σιωπά γιατί είναι απόλυτα ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ, αφού πρόδωσε την θέληση ενός ολόκληρου λαού και μετέτρεψε το ΟΧΙ των Ελλήνων σε ένα ταπεινωτικό ΝΑΙ. Συνένοχος γιατί έσυρε και αυτός ο αριστερός Αλέξης την Ελλάδα μας στο άρμα των τοκογλύφων των Βρυξελλών.

Ήταν σημείο κομβικό εκείνο το θέρος του 2015 όταν για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην χώρα ένα Κίνημα Πολιτικό, όχι της Αριστεράς, αντίθετα Εθνικιστικό, με χαρακτήρα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ! Και αυτό φοβήθηκε το Σύστημα απ’ άκρη σ’ άκρη από την πατριδοκάπηλη κεντροδεξιά ΝΔ μέχρι τους λακέδες του καπιταλισμού σοσιαλδημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ και ασφαλώς τους επαγγελματίες “αντικαπιταλιστές” του ΚΚΕ, που κάνουν μπίζνες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με off shore εταιρείες.

Αυτό το ΟΧΙ του 2015 πλήρωσε και πληρώνει η Χρυσή Αυγή. Αυτό το ΟΧΙ του 2015 στο Δημοψήφισμα, που επέβαλα παρ’ όλες τις ενστάσεις ίσως καλοπροαίρετες στελεχών του Κινήματος, πληρώνω και ευρίσκομαι σε ένα κελί των φυλακών Δομοκού. Γι’ αυτό το ΟΧΙ δηλώνω υπερήφανος και Δικαιωμένος!

Εθνικιστές και αντικαπιταλιστές, οι Χρυσαυγίτες, αυτό ήταν που φοβήθηκε πιο πολύ απ’ όλα το κατεστημένο, η δικτατορία των διεφθαρμένων, που εξουσιάζει την χώρα. 

Υ.Γ.: Από το καλοκαίρι του 2015 και το ΟΧΙ στην Βουλή με την φράση “Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε Μαρξ, ούτε Ροκφέλερ” άρχισε και η επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου από “ακροδεξιούς” και “πατριώτες” ρουφιάνους του Συστήματος. Τότε άρχισε η προσωπική επίθεση εναντίον μου με στόχο το “target group” των Χρυσαυγιτών και στήθηκε παράλληλα και 5η φάλαγγα μέσα στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Φυλακές Δομοκού 

Exit mobile version