Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Μαρία Ευθυμίου: Πως οι ηττημένοι της Αριστεράς έγιναν νικητές

Πίστευα και πιστεύω στην Εθνική Συμφιλίωση και έχω με κείμενά μου καταγγείλει την ΑΔΙΚΗ και εν τέλει ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ πολιτική, πολιτική διχαστική, του αστικού κράτους του ψυχρού πολέμου, που έβαλε εκατομμύρια Έλληνες στο περιθώριο. Αυτό έγινε από την αμερικανόδουλη συμμορία, που κυβέρνησε τον τόπο. Όσο άδικη ήταν όμως η πολιτική του αστικού αντικομμουνιστικού κράτους, άλλο τόσο άδικη υπήρξε και η χούντα των νικημένων του 1949, που στήθηκε από το καθεστώς της μεταπολίτευσης από το 1974 μέχρι σήμερα.

Η Μακρόνησος της αριστεράς λέγεται σήμερα Φυλακές Δομοκού και οι “σύντροφοι” εκδικούνται με τις διώξεις της Χρυσής Αυγής όσα έπαθαν. Άδικο! 

Πως έφτασαν όμως, οι νικημένοι του 1949 να είναι οι νικητές του 2021; Γράφει η αριστερή καθηγήτρια Ιστορίας Μαρία Ευθυμίου:

“Μπορεί ο Εμφύλιος να τέλειωσε το ’49, πολιτικά όμως ο διχασμός μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς παρατείνεται, με μεταλλάξεις, μέχρι σήμερα. Μάλιστα, στην διάρκεια των δεκαετιών που κύλησαν, συνέβη μία ανατροπή: Οι ηττημένοι του Εμφυλίου αναδείχθησαν, μέσα από το λαϊκό αφήγημα, στους ηθικούς νικητές του”.

Απάντηση 1η: Σε καμία αλληλοσφαγή, σε κανέναν “Εμφύλιο” (όσο ήταν εμφύλιος…) δεν υπάρχουν… ηθικοί νικητές! Μια άποψη σαν αυτή δικαιώνει τις διώξεις, τον διχασμό, δικαιώνει δίκην κάτοπτρου την Γυάρο και την Μακρόνησο. 

Απάντηση 2η: Ποιό ήταν το “λαϊκό αφήγημα”, που δικαίωσε “ηθικά” τους νικημένους του ’49; Δεν υπήρξε ποτέ! Υπήρξε μόνο κομμουνιστική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ μισού αιώνα (1974-2021), που έγινε με τις ευλογίες της ΝΔ, που φοβότανε και φοβάται περισσότερο από την Αριστερά τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version