Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Φυλακή για την Ιδεολογία σου χωρίς… Ιδεολογία; 

Έχω δηλώσει Υπερήφανα ότι είμαι στην φυλακή για τις Ιδέες μου, είμαι ένας “εγκληματίας γνώμης”, είμαι στην φυλακή γιατί πολέμησα και στάθηκα απέναντι σε ένα ολόκληρο Σύστημα, σύστημα διεφθαρμένο που ξεπουλάει την Πατρίδα, σε έναν βάλτο ρυπαρό, όπου ανθεί κάθε είδους σαπρόφυτο και σιχαμερό ερπετό όπως: Η Ξενοκρατία-Ξενοδουλία μέσω της οποίας το κράτος των Αθηνών (Πλατεία Συντάγματος – Αμερικής – Χίλτον – Πλατεία Κολωνακίου) είναι στην πραγματικότητα και χωρίς καν προσχήματα (φανερά!) ένα προτεκτοράτο. Το ζούμε αυτό τους τελευταίους μήνες με τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και την “σιωπή των αμνών” από τους φαφλατάδες του κατεστημένου του κράτους μας(;), που το μόνο που κάνουν είναι να εκστομίζουν λεκτικούς λεονταρισμούς, που προκαλούν σε άλλους γέλια και σε όσους έχουν επαφή με την πραγματικότητα θλίψη.

Δίπλα στην Ξενοκρατία, η διαφθορά, η διαπλοκή, η ανηθικότητα, η αμορφωσιά, μια σάπια πλουτοκρατία και ένας πολιτικός κόσμος εκτός από ανθελληνικός και παντελώς ανίκανος να διαχειριστεί μία κρίση.

Είμαι στην φυλακή ΑΔΙΚΑ για την Ιδεολογία μου και υποτίθεται ότι και άλλοι είναι στην φυλακή για την Ιδεολογία τους. Εάν Τιμάς αυτήν την ωμή και σκληρή πραγματικότητα, τότε πράγματι κάθε βράδυ, που σε κλειδώνουν σε ένα κελί έχεις λόγους να είσαι υπερήφανος γιατί διώκεσαι για την Πίστη σου σε μία Ιδέα και μία Σημαία. Εάν είσαι στην φυλακή για τις Ιδέες σου και αρνείσαι τις Ιδέες σου, αποκηρύσσεις τον ίδιο τον εαυτό σου, τότε δεν είσαι μόνο αξιοκατάκριτος, αλλά και ένα τραγικό πρόσωπο, που κανένας ποτέ δεν θα σεβαστεί.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου
Χρυσή Αυγή
Φυλακές Δομοκού 2021 

Exit mobile version