Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΕΡΙ ΛΑΓΝΕΙΑΣ

Συνήθως όταν λέμε λαγνεία εννοούμε την σεξουαλικήν! Το πλέον επικίνδυνον είδος όμως είναι η λαγνεία της εξουσίας!

Ωραία, οι πολιτικάντηδες και οι τηλεορασάκηδες είναι ΑΝΙΑΤΕΣ περιπτώσεις εξουσιολαγνείας. Τα νεώτερα “κρούσματα”, είναι αυτός ο συρφετός  καθηγητών, ειδικών λοιμωξιολόγων, επιδημιολόγων κλπ., που γυροβολάνε σε όλα τα κανάλια πουλώντας γνώση περί της καταστροφής του Έθνους! (γι’ αυτό πληρώνονται;)

Κάποιοι, που ήταν άγνωστοι  απέκτησαν  ξαφνικά δικαιώματα δημίων. Πολλοί αληθινοί επιστήμονες τους “ξεβρακώνουν” καθημερινά φανερώνοντας τα εγκληματικά λάθη τους, άλλα αυτοί κωφεύουν… ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ;

Ο Διδάσκαλος Παθολογικής Ανατομίας Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, το 1964 σε μεγάλη ιατροφιλοσοφική συζήτηση στο αμφιθέατρο, είχε ειπή: ”Να φοβάστε εκείνους που δείχνουν υποταγμένοι και άκακοι. Το πιο επικίνδυνο ζώο αν προσβληθή από λύσσα είναι το… πρόβατο!” (Σκοπίμως δεν αποκαλώ τον Διδάσκαλό μου “καθηγητή”, κατήντησε μειωτικό)

Ο “Μωυσής” τους καλύπτει τώρα, αν τα πρόβατα ξεσηκωθούν, αυτός και μερικοί συνένοχοί του ίσως προλάβουν να φύγουν, οι “ειδικοί” μάλλον θα μείνουν πίσω. Οι εισηγήσεις τους έχουν δημιουργήση πολλούς κατεστραμμένους, οικονομικώς, από πλευράς υγείας από την αναστολή των χειρουργείων, πολλές οικογένειες έχουν διαλυθή εξ αιτίας τους. Έγιναν ΑΡΝΗΤΙΚΑ γνωστοί! Αυτοί το θέλησαν! Είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους εξαθλιωμένους; Θεωρούν μήπως ότι η αποβλάκωσις των ελληνοφώνων από τις τηλεοράσεις θα συνεχισθή; Θα είναι πάντα άκακοι και υποταγμένοι; Το μέλλον θα δείξη.

“ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΗ” Είπε, ο ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ, το 1939. Κάτι ήξερε αυτός!

Από ‘ο,τι φαίνεται  τα νέα μέτρα έχουν αποφασισθή, ΑΛΛΑ κανείς δε λέη ότι τον Μάρτιο – Απρίλιο ΔΕΝ υπήρχε η απαγόρευση κυκλοφορίας, που ισχύη τώρα. Το ψυχολογικό φορτίο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Ή ήδη, στο έσχατο όριο αντοχής, ελληνική οικογένεια  θα τελειώση οριστικά! ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ  ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;

ΕΜΕΙΣ , ΕΤΟΙΜΟΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Κώστας Παπαδημητρίου

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version