Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ετοιμάζουν την “ακροδεξιά”-Μαϊμού του Συστήματος. Θα πετύχουν;…

Ξεκίνησαν τον πόλεμό τους κατά της Χρυσής Αυγής με σκοπό την πλήρη εξόντωσή της από τον Μάιο του 2012, που το 7% τους γέμισε φόβο και πανικό. Συνεχή τα κτυπήματα, προσπάθειες από την πρώτη στιγμή για διάσπαση και στην συνέχεια “αποχωρήσεις”, συκοφαντικές επιθέσεις, αποκλεισμός, δολοφονίες, φυλακές και ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. Έχουν κλείσει το βιβλίο “Χρυσή Αυγή”, πιστεύοντας ότι όλα τέλειωσαν.

Λησμονούν ότι το Κίνημά μας δεν πέρασε σαν σκιά φευγαλέα από την πολιτική ζωή της Ελλάδος και προπαντός ότι αυτά που είπε και συνεχίζει να τα λέει με ό,τι μέσον διαθέτει είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ενάντια στα ψέματα μιας διεφθαρμένης συμμορίας. Δεν παύουν, όμως, να ανησυχούν για το μέλλον και γι’ αυτό προσπαθούν να στήσουν μία “ακροδεξιά”-μαϊμού απόλυτα δουλική και βολική για το Σύστημα γιατί εάν δεν το κάνουν μπορεί να επιστρέψει η Χρυσή Αυγή. 

Έγραψε σχετικά ο “Μικροπολιτικός”, ΤΟ ΒΗΜΑ – 7/2/2021:

Υπόγειες διεργασίες δεξιά της Δεξιάς: Η πανδημία, πέραν των πολλών και ανυπέρβλητων, σε πολλές περιπτώσεις, προβλημάτων που προκαλεί στο σώμα της κοινωνίας και της οικονομίας, διεγείρει και τη φαντασία πλήθους πολιτευομένων, ιδιαιτέρως όσων κινούνται στις περιθωριακές ζώνες τις πολιτικής. Τελευταίως, λοιπόν, οι κεραίες μας πιάνουν κινήσεις και διεργασίες στον ευρύτερο χώρο της εθνικιστικής Δεξιάς, όπου ανθούν τόσο η συνωμοσιολογία όσο και η μυθολογία. Λίγο η διαφοροποίηση Σαμαρά με αφορμή τις διερευνητικές επαφές, λίγο η δυσαρέσκεια που συσσωρεύεται από τα επαναλαμβανόμενα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού, και μαζί οι ατυχείς ευρωπαϊκοί χειρισμοί στα θέμα των εμβολίων, δημιουργούν ένα κάποιοι περιβάλλον δραστηριοποίησης διαφόρων πληγωμένων “μακεδονομάχων”, ανικανοποίητων “τουρκοφάγων” και ορισμένων “απαξιωμένων” και “άστεγων” πολιτευτών που ρητορεύουν σε περιθωριακά έως ανύπαρκτα μέσα. Δέλεαρ αποτελεί επίσης η απλή αναλογική, η οποία θα ευνοήσει, κατ’ αυτούς, μικρά και αναδυόμενα σχήματα. Όλοι αυτοί συναντώνται πότε-πότε, συνομιλούν μεταξύ τους, άλλοτε περιστασιακά κι άλλοτε κατά ομάδες, και αναζητούν τρόπους να στήσουν οχήματα δήθεν “πατριωτικά”. Βλέπετε, εξέλιπε η νεοναζιστική “Χρυσή Αυγή”, χάθηκε ο Καμμένος, ο χώρος υποεκπροσωπείται από τον αναξιόπιστο έμπορο διαφόρων μαντζουνιών που δεν ανέχονται και έτσι θεωρούν πως υπάρχει έδαφος και ευκαιρία”.

Θα επιτύχουν στα σχέδιά τους Σύστημα και “ακροδεξιοί” λακέδες του; Και γιατί αλήθεια τα ίδια που λέει το Σύστημα (ΤΟ ΒΗΜΑ: “εξέλιπε η Χρυσή Αυγή”) τα λένε και οι “πατριώτες” και οι πρώην χρυσαυγίτες, που φαντασιώνονται ότι μαζεύοντας αποτυχημένους πολιτευτές θα γίνουν και αυτοί Χρυσή Αυγή; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σκεφθείτε!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου
Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Exit mobile version