Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ό,τι “νέο” και να “ετοιμάζουν”, δεν θα καταφέρουν τίποτα!

“Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού το δε τρις, τετράκις παντάπασιν ασόφου”.

Το παραπάνω ρητό ειπωμένο από τον ποιητή Μένανδρο χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες για να επισημάνουν ότι δεν είναι σώφρον να κάνει κάποιος το ίδιο λάθος περισσότερo από μία φορά.

Δυστυχώς οι νεοέλληνες αποκομμένοι στοχευμένα από την Κλασική Παιδεία είναι ανήμποροι να αποφύγουν τα ίδια λάθη που φέρνουν σε δεινή θέση τη χώρα και τις ζωές τους.

Η πάγια τακτική του συστήματος τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα τα χρόνια του μνημονίου είναι να γεννά κομματικούς σχηματισμούς με επικεφαλής ανθρώπους που έχουν ανδρωθεί και γιγαντωθεί μέσα στο σάπιο πολιτικό και κοινωνικό κατεστημένο της <<Μεταπολίτευσης>>, προκειμένου να απορροφήσουν τους όποιους κραδασμούς προκαλούνται από τις ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ, ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ πολιτικές που ακολουθούνται από τους κρατούντες τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια τους, προσπαθώντας και κατορθώνοντας σε μεγάλο βαθμό να αποφύγουν τη διαρροή ψήφων σε κόμματα εκτός συστήματος.

Στην πραγματικότητα στο μοναδικό ΓΝΗΣΙΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΛΑΙΚΟ κίνημα, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το είδαμε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμμένου που διαλύθηκαν μόλις επιτέλεσαν το σκοπό τους, το βλέπουμε με την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου που πνέει τα λοίσθια μη μπορώντας να αποκομίσει οφέλη από την ΑΔΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Όμως η μήτρα του σάπιου αυτού συστήματος δε σταματά να γεννά πολιτικά εκτρώματα, με τελευταίο παράδειγμα την ίδρυση του κόμματος του Τράγκα, του παλαιότερου και ίσως του πλέον διεφθαρμένου δημοσιογράφου της χώρας, αυτού που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες ως αποσβεστήρας κραδασμών όλων των κυβερνήσεων και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες των μνημονιακών πολιτικών διακυβέρνησης.

Αυτό από μόνο του καταδεικνύει τον τρόμο του <<Δημοκρατικού>> τόξου απέναντι στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΔΡΑ που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα ελεεινά τους σχέδια για την ΕΛΛΑΔΑ, του ΗΓΕΤΗ των πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΏΝ Ελλήνων, του ΑΡΧΗΓΟΥ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που ακόμα και μέσα από τις φυλακές Δομοκού στέκει με ΕΛΕΥΘΕΡΟ φρόνημα ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ εμπρός τους ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΝΤΑΣ τα όνειρα τους, του Ν. Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.

Exit mobile version