Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ξεχάσατε “πατριώτες” τα ΜΑΤ στην Λέσβο; Ξεχάσατε “Μακεδονομάχοι” της Ν.Δ. τις Πρέσπες; 

Στις 30 Ιανουαρίου του 2021 συμπληρώσαμε 100 ημέρες ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ από το αντεθνικό καθεστώς. Την ίδια ημέρα ανεμίζανε στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης τα Λάβαρα της Χρυσής Αυγής με τον Μαίανδρο. Οψόμεθα εις Φιλίππους…

Για να τελειώνουμε με τους ψεύτες και ρουφιάνους κάθε είδους: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει τεθεί εκτός νόμου και ούτε μου έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά δικαιώματα!

Θα ήθελα με αφορμή το κείμενο αυτό να ρωτήσω όλους αυτούς που φώναζαν για ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ για την Συμφωνία των Πρεσπών, όλους αυτούς που μάζευαν ψήφους κουνώντας νάιλον σημαιάκια στα συλλαλητήρια, γιατί τώρα όχι μόνον σιωπούν, αλλά και εφαρμόζουν απόλυτα και με σεβασμό την προδοτική (οι ίδιοι το έλεγαν) Συμφωνία.

Όλα κρίθηκαν τον Ιανουάριο του 2019 όταν η Ν.Δ. άλλαξε την αρχική της γραμμή, που ήταν κατά των συλλαλητηρίων. Μάλιστα ο Δένδιας είχε κάνει και δημόσια δήλωση εναντίον των συλλαλητηρίων. Άλλαξαν γραμμή και με λαϊκισμό φτηνό και πατριδοκαπηλία, παριστάνοντας τους “Μακεδονομάχους” εξαπάτησαν τον λαό. Σήμερα οι τότε “Μακεδονομάχοι” ξέχασαν τις Πρέσπες και σιωπούν. Όπως ξέχασαν και τα ΜΑΤ, που είχαν δώσει εντολή και κτυπούσαν τους Έλληνες, που διαμαρτυρόντουσαν στα νησιά του Αιγαίου για τους λαθρομετανάστες και την κοινωνική ζούγκλα, που είχαν δημιουργήσει στα χωριά τους.

Σε αυτήν την χώρα, που όλοι “ξεχνούν” υπάρχουν ας γνωρίζουν κάποιοι που θυμούνται ακόμη και μέσα σε κελιά φυλακής υψίστης ασφαλείας και δεν θα αργήσει ο καιρός, που και αυτοί που σήμερα “ξεχνούν” θα θυμηθούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου
Χρυσή Αυγή
Φυλακές Δομοκού 2021

Exit mobile version