Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: “Κάντο όπως ο Σαλβίνι”… Μία απάντηση

Από την πρώτη στιγμή, που εμφανίστηκε δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όλοι τους τόσο στην Ελλάδα, όσο στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, εξέπεμψαν σήμα κινδύνου και κραύγαζαν ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί το Κίνημά μας δεν ήταν ίδιο με τα λεγόμενα ακροδεξιά πολιτικά κόμματα της Ευρώπης όπως η Lega στην Ιταλία, το AFD στην Γερμανία, της Λεπέν στην Γαλλία κ.α. Είναι κάτι άλλο έλεγαν και πράγματι ήταν! Ήταν και είναι ένα Κίνημα αληθινά ενάντια στο Σύστημα, σε αντίθεση με όλους αυτούς που παριστάνουν τους ασυμβίβαστους εθνικιστές και δήθεν επαναστάτες, οι οποίοι στην κρίσιμη στιγμή δίνουν χείρα βοηθείας στο κατεστημένο. 

Απόδειξη για αυτό η παθητική στάση όλων των δήθεν εθνικιστικών πολιτικών κομμάτων της Ευρώπης στην κρίση που περνάμε. Παράδειγμα που βγάζει μάτια η στάση του Σαλβίνι, που δέχθηκε χωρίς καμία αντίρρηση μία σκληρή κυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την κυβέρνηση του τραπεζίτη Ντράγκι.Κάποιοι μας έλεγαν ότι πρέπει να γίνουμε σαν τον Σαλβίνι και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έγινε, ούτε και εγώ διάλεξα δρόμο Σαλβίνι. Το αποτέλεσμα οι φυλακές Δομοκού. Αυτό που τους ενοχλεί πάνω απ’ όλα είναι ότι δεν γίναμε ένα εξάρτημα του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος τους. 

Εάν είχαν μελετήσει Ιστορία, θα γνώριζαν πολύ καλά, ότι μέσα από τις διώξεις τα Κινήματα, που είναι στα Αλήθεια Επαναστατικά και Ιδεολογικά, βγαίνουν περισσότερο δυνατά. Για την επόμενη, ημέρα που μας περιμένει ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες και για όποιον θέλει να γίνει ένας ψευτοεπαναστάτης προσκυνημένος σαν τον Σαλβίνι, το Σύστημα δεν έχει καμμία αντίρρηση και αυτό φαίνεται…

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

πηγή

Exit mobile version