Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μας “έσωσε” και από τον χιονιά ο Μωυσής-Μητσοτάκης

Το θράσος του καθεστώτος Μητσοτάκη πράγματι ξεπερνά κάθε όριο. Ασύδοτο από τα χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ που τον λιβανίζουν νυχθημερόν σήμερα που βγήκε επί τέλους ο ήλιος και ο χιονιάς υποχωρεί, έβαλε τους εκπροσώπους του να θριαμβολογούν για την αποτελεσματικότητα του κράτους. Και αυτό όταν για μια αναμενόμενη και όχι πρωτοφανή όπως λένε κακοκαιρία, βυθίστηκε κυριολεκτικά η Ελλάδα στο χάος και μετράμε νεκρούς, δείχνοντας την ανικανότητα και αυτής της κομματικής συμμορίας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας. Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανεύθυνος άρχων κάτι σαν Βασιλέας ελέω Θεού και κανένας δεν τον αγγίζει καμία συμφορά δεν τον αφορά. Όσο για αυτά που συμβαίνουν επί των ημερών του τι να πει κανείς; Σεισμοί, λοιμοί, καταποντισμοί, οι δέκα πληγές του Φαραώ ενώπιόν μας. Εύστοχος λοιπόν ο χαρακτηρισμός του ως Μωυσή από τα τσιράκια του.

Σε παράλληλο χρόνο η αποκάλυψη βδελυρών σκανδάλων σεξουαλικού τύπου από άτομο που ήταν προσωπική του επιλογή, το οποίο μη ξεχνάμε συμμετείχε στην προπαγάνδα για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής λανσάροντας και αυτός το γνωστό σύνθημα “δεν είναι αθώοι”. Και δεν είναι ο πρώτος στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη, που κατηγορείται για τέτοιου είδους αισχρότητες. 

Ας χαίρονται λοιπόν οι “πατριώτες” που στήριξαν και στηρίζουν την ΝΔ είτε άμεσα, είτε έμμεσα την κατηφόρα του Έθνους, που έφεραν και αυτοί όντας συνένοχοι.

 

πηγή

Exit mobile version