Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ “ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΑΝΤΑ στο “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”

Ένα ακόμη άθλιο άρθρο ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα στην εφημερίδα “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, η οποία έχει γίνει το 45άρι κυριολεκτικά του καθεστώτος Μητσοτάκη. Έχει ξεχάσει φαίνεται το παρελθόν της και τον καιρό που έγραφε ακόμη και άρθρα επαινετικά για την Χρυσή Αυγή. Ήταν η εποχή που ζούσε ακόμη ο Θέμος Αναστασιάδης… 

Στο τελευταίο φύλλο, λοιπόν, της εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, με αφορμή κείμενο για την ίδρυση κόμματος δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, υπήρχε αναφορά στα “κόμματα αστραπή”, στα οποία κατέτασσε το κόμμα Καρατζαφέρη, Βελόπουλου,  Καμμένου, Λεβέντη και άλλα…. Ούτε λέξη όμως για την “Πολιτική Άνοιξη” του Σαμαρά , που κράτησε μόλις τρία χρονια… Ούτε για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, που κράτησε λίγους μήνες!Στην συνέχεια του κειμένου για τα “κόμματα αστραπή” αναφέρει: “Ίδιο και ταυτόχρονα διαφορετικό το απαίσιο μόρφωμα της Χρυσής Αυγής”. 

Είναι φανερό ότι η “μνήμη θανάτου” και η συνωμοσία της σιωπής συνεχίζεται από τα 45άρια του Συστήματος, στα οποία ανήκει το “Πρώτο Θέμα”. Φαίνεται πως έχουν “ξεχάσει” ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής της χώρας για μια ολόκληρη δεκαετία, ότι κατόρθωσε δύο φορές σε εθνικές εκλογές να αναδειχθεί τρίτο κόμμα, ότι επέτυχε την είσοδο της στην Βουλή τέσσερεις φορές σε εθνικές εκλογές και δύο φορές σε ευρωπαϊκές! Έτσι είναι τα “κόμματα αστραπή” πληρωμένοι κονδυλοφόροι και σε διατεταγμένη υπηρεσία με το αζημίωτο συκοφάντες; Και αυτά επί του παρόντος γιατί το μέλλον κανείς δεν ξέρει τι κρύβει… Για την ιστορία σας θυμίζουμε ότι το “Πρώτο Θέμα” στο καιρό του Θέμου Αναστασιάδη ήταν πολύ προσεκτικό απέναντι στην Χρυσή Αυγή.

πηγή

Exit mobile version