Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: 1824 – Το πρώτο Μνημόνιο! Το πρώτο Δάνειο και η πρώτη υποταγή στην Ξενοκρατία

Τελειώνει ο Φεβρουάριος και ακόμη δεν γνωρίζω ΓΙΑΤΙ είμαι στην φυλακή, με ποιο σκεπτικό καταδικάστηκα ως διευθυντής “εγκληματικής οργανώσεως”. Στο ίδιο χρονικό διάστημα κάποιοι τυφλοπόντικες και ρουφιάνοι του Συστήματος, που παριστάνουνε τους “πατριώτες” προσπαθούν να καλύψουν το “κενό” της Χρυσής Αυγής, που πιστεύουν ότι έσβησε με την ΑΔΙΚΗ καταδίκη της 7ης Οκτωβρίου 2020, μία καταδίκη χωρίς στοιχεία, χωρίς ούτε μία απόδειξη ενοχής. Κάνουν λάθος και ο χρόνος θα το αποδείξει.

Φεβρουάριος του 2021 και ετοιμάζονται οι επίγονοι των ραγιάδων και των τουρκο-κοτζαμπάσηδων να “τιμήσουν” το 1821. Θράσος!… Πριν λίγες ημέρες οι Τούρκοι έκαναν στον Έβρο άσκηση εισβολής τεθωρακισμένων στην Ελλάδα. Ψύχραιμοι οι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών φιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι. Ως γνωστόν, στην φύση ψύχραιμα όντα είναι τα φίδια, που σέρνονται στο χώμα. Και ήταν Φεβρουάριος του 1824 όταν οι πράκτορες των ξένων υπέγραψαν με τραπεζίτες του Λονδίνου το πρώτο δάνειο της Ελλάδος, το πρώτο Μνημόνιο υποταγής! Από τις 800.000 λίρες έφτασαν στην Ελλάδα λιγότερα από τα μισά και με αυτά χρηματοδοτήθηκε ο εμφύλιος του Μαυροκοδάτου, που έβαλε τον Κολοκοτρώνη φυλακή. Αποτέλεσμα μετά από τέσσερα χρόνια, τον Φεβρουάριο του 1828, να μπει στην Τρίπολη χωρίς αντίσταση ο Ιμπραήμ.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αναλάβει τον ρόλο να είναι η Ελλάδα μας το πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης και με τα μέτρα που παίρνει για να μας “σώσει” καταστρέφει συστηματικά την χώρα με την βοήθεια και τις ευλογίες μια διεφθαρμένης πλουτοκρατίας, που κρατά στα χέρια της ΜΜΕ και κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής. 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, στις φυλακές Δομοκού παραμένω πιστός στις Ιδέες μου και αγωνίζομαι με την γραφίδα ενάντια στην σκλαβιά και την τυραννία ενός αντεθνικού καθεστώτος.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Exit mobile version