Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ο Πρετεντέρης, η συγκέντρωση του Εφετείου και ο κορωνοϊός

Ήταν κάποτε το δέκα το καλό στο think tank του Σημίτη και σήμερα είναι ένθερμος υπερασπιστής του Κυριάκου Μητσοτάκη και της πολιτικής του. Έτσι λοιπόν, απαντώντας αντ’ αυτού προ ημερών, έγραψε άρθρο, που αλλού, στην εφημερίδα του συγκροτήματος με τίτλο “ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ”. Άρθρο στο οποίο αναφερόμενος στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι δέχεται το ρίσκο επέκτασης κορωνοϊού από τον συνωστισμό πολιτών σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατήγγειλε την αριστερά, λησμονώντας ότι και η φιλελεύθερη παράταξη δέχθηκε το ίδιο ρίσκο προκειμένου να δημιουργηθεί το κλίμα της οχλοκρατίας με την συγκέντρωση στην Λεωφ. Αλεξάνδρας έξω από το Εφετείο για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Ξέχασε ο Πρετεντέρης ότι την συγκέντρωση αυτή την υπερασπίστηκαν με δηλώσεις τους και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, που χαρακτηριστικά είπαν ότι ήταν “μείζον αγαθό” η καταδίκη μας από την δημόσια υγεία. Όσο για τον Πρετεντέρη δεν είπε λέξη για την συγκέντρωση αυτή και μαζί με όλο το σινάφι των δημοσιογράφων, καταργώντας πλήρως το τεκμήριο της αθωότητάς μας, εκραύγαζε και αυτός το “η δημοκρατία ενίκησε”. 

Είναι ξεκάθαρο ότι στο θέμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι απόλυτα σύμφωνοι, όντας οι δύο πυλώνες ενός αντεθνικού και αντιλαϊκού καθεστώτος, που έβλεπε και βλέπει σε ένα αληθινό εθνικιστικό κίνημα τον μόνο αντίπαλο την μόνη αληθινή εθνική αντίσταση ενάντια στα σχέδια της ξενοκρατίας, που θέλει την Ελλάδα προτεκτοράτο. 

Όλοι πανηγύρισαν για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αριστεροί και δεξιοί φιλελεύθεροι και μαζί με αυτούς και ακροδεξιοί “πατριώτες”, που ήρθε η ώρα για να καταλάβουν ότι ακόμη και με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην φυλακή ήταν, είναι και θα είναι πολιτικά ανύπαρκτοι! 

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Φυλακές Δομοκού 2021

Exit mobile version