Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσαυγίτης: Ένας τίτλος τιμής. – Γράφει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος

«Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων». Με την εύστοχη αυτή ρήση περιγράφεται σε λίγες μόνο λέξεις η ουσία της πολιτικής στη χώρα μας, όπως έχει διαμορφωθεί κατά τα μεταπολιτευτικά χρόνια. Μία πολιτική που άλλοτε εκφράζεται με φιλελεύθερες, άλλοτε με «συντηρητικές», ακόμα και με αριστερές κυβερνήσεις οι οποίες στο όνομα του πατριωτισμού διέπραξαν κάθε είδους έγκλημα εις βάρος της πατρίδας. Είναι δε τόσο ευρεία, αφηρημένη, και στερημένη νοήματος η λέξη «πατριωτισμός» που κατάντησε να θεωρείται πατριωτικό ακόμα και η… ορθή χρήση μάσκας, για την προστασία από τον κορονοϊό.

Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα σύγχυσης τα φερέφωνα της εξουσίας επιχειρούν να αποστειρώσουν την Χρυσή Αυγή από την ιστορία και την ιδεολογία της, παίρνοντας στη θέση της το ρόλο των υπερασπιστών της πατρίδας για τα δίκαια της οποίας η ηγεσία της, ένα ολόκληρο κόμμα βρίσκεται στη φυλακή.

«Πατριώτες» λοιπόν αυτοί και «εγκληματίες» εμείς, που ορθώσαμε το ανάστημα σε ένα ολόκληρο καθεστώς, που έχτισε τη δύναμη του πάνω σε μύθους και κυλιέται στο βούρκο της ασυδοσίας, φιμώνοντας κάθε τι το αληθινά πατριωτικό και στέλνοντας στο πυρ το εξώτερον κάθε «φασίστα» που δε συμμορφώνεται με τις επιταγές του.

«Εγκληματίες» και «έγκλημα» το να μη θες την πατρίδα σου να σέρνεται στα πόδια των συμμάχων της παρακαλώντας για ειρήνη, την οποία εξαγοράζει με αντάλλαγμα την ελευθερία. «Έγκλημα» το να μη θέλεις να καταντήσει η χώρα ένα απέραντο hot spot, στην οποία δικαιώματα θα έχουν μόνο οι λαθρομετανάστες και οι Έλληνες υποχρεώσεις. «Ένοχος» εάν θεωρείς την οικονομία ρύθμιση της πολιτικής, την οποία σου υπαγορεύαν τα χρηματιστήρια και οι διεθνείς τοκογλύφοι, στην φυλακή εάν θεωρείς ότι το «θαύμα» του νέου Μωυσή, του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν είναι παρά ένα καλοστημένο θέατρο για την εξαπάτηση των αφελών.

Είναι στίγμα και βαρύ το φορτίο να είσαι εξόριστος στην ίδια σου την πατρίδα, καταδικασμένος για αυτά που σήμερα θεωρούνται εγκληματικά από την εξουσία, που χοντροκομμένα αποκαλούν δημοκρατία. Δεν παύει όμως να αποτελεί ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ, γιατί η καταδίκη που μας επιβλήθηκε, με τον τρόπο που επιβλήθηκε, αποτελεί την απόδειξη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΤΥΧΕ,  ΝΙΚΗΣΕ και ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ έχοντας να αντιμετωπίσει το μίσος αυτών που δικαιολογημένα ενοχλούνται από τις Ιδέες μας, αλλά και εκείνων που άδικα μας φθονούν επειδή σταθήκαμε εμπόδιο στην ανέλιξη τους. Όσοι έχουν το θάρρος να φέρουν το στίγμα του Χρυσαυγίτη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ας το κάνουν. Όσοι ελπίζουν να «τελειώσει» η Χρυσή Αυγή για να έρθουν αυτοί στο προσκήνιο, ακόμα και εάν τελικά το καταφέρουν, ουδέποτε θα κατορθώσουν να μας στερήσουν το πιο σημαντικό από όλες τις αρετές: την αξιοπρέπεια μας.

Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Φυλακές Δομοκού

Exit mobile version