Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΕ… GAY PARADE ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!

Τρέμετε νουδούληδες βολευτές της Β’ Αθηνών ή του Πειραιά, διότι έρχεται ο… Μένιος Φουρθιώτης! Του οποίου η υποψηφιότητα με το κόμμα των… νοικοκυραίων «κλείδωσε», σύμφωνα με δημοσιεύματα φιλικών προς την χούντα Μητσοτάκη ΜΜΕ!

 

Και δεν είναι μόνο ο λεγάμενος… Κοινό χαρακτηριστικό της συντριπτικής πλειοψηφίας των νέων υποψηφίων βουλευτών που ακούγονται, είναι η… αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά. Δηλαδή, ότι είναι… “gay”. Που θα προστεθούν στις ΔΕΚΑΔΕΣ των ήδη υπαρχόντων – φανερών και κρυφών!

Τυχαία τιγκάρει με “gay” την Νουδούλα ο Κούλης Μητσοτάκης; Δε νομίζουμε!

 

(ΥΓ) 1: Α ρε… ευσεβείς χριστιανοί, που θα… αναγκασθείτε να ψηφίσετε τους “gay”, δια το… καλόν της πατρίδος, της θρησκείας και της οικογενείας, βεβαίως-βεβαίως. Επί των… αθέων κατσαπλιάδων του ΣΥΡΙΖΑ, συγχωρούνταν όλες οι βρωμιές που κάνατε με έναν… μεγαλόσταυρο και μερικές γονυκλισίες την Κυριακή στην εκκλησία. Τώρα όμως ο δικός σας, έκλεισε και τις εκκλησίες! Και πως θα πάτε στον παράδεισον;

(ΥΓ) 2: Τη Τζούλια Αλεξανδράτου να μην ξεχάσετε, ωρέ «εθνικόφρονες» της… σαμπάνιας! Και τη φιάλη, να τη βάλετε εκεί που σας αρέσει!

πηγή

Exit mobile version