Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκανδαλώδης δημοσιοποίηση από την τράπεζα θεμάτων απόδοσης ελληνικής “ιθαγένειας”

Ο νέος “πατριωτισμός” της προέδρου της δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου επί τω έργω! Η θλιβερή κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πέσει με τα μούτρα στην “μπίζνα” της αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού δια της άμεσης χορηγήσεως ελληνικών “ιθαγενειών” όπως καταδεικνύουν οι γελοίου επιπέδου εξετάσεις απόκτησης του Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση (ΠΕΓΠ) που προσφάτως ήρθαν στη δημοσιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερωτήσεις τις οποίες καλούνται οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες να απαντήσουν, συμπεριλαμβάνουν γνώσεις… ποδοσφαίρου, αναγνωρίσεις ηθοποιών και αντιστοιχίσεις μουσικών συγκροτημάτων με τα μέλη τους! Έχουν το θράσος οι “εθνικόφρονες” παρ’όλα αυτά να πιστεύουν πως κατ’αυτόν τον τρόπο “δυσχεραίνουν” την διαδικασία απόδοσης “ιθαγένειας” στους λαθρομετανάστες. Είναι παγκοίνως γνωστό βέβαια πως γύρω από την εν λόγω εξέταση υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα παρα-φροντιστηριακής “εκπαίδευσης” με έτοιμα απαντημένα θέματα από πολλές παράνομες αριστερές ΜΚΟ οι οποίες “καθοδηγούν” τους “επενδυτές” και τους παρέχουν ακόμα και νομική υποστήριξη εάν τύχει να απορριφθεί η προσπάθεια των εισβολέων λαθρομεταναστών σε κάποια εξέταση τους!

Πάγια θέση του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πως η ιθαγένεια δεν μπορεί να αποδοθεί με κανέναν ψευδεπίγραφο αστικό νόμο που αντιβαίνει τις φυσικές αρχές της βιολογικής υπόστασης του ανθρώπου. Η Χρυσή Αυγή πολέμησε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης των “εθνικοφρόνων” επί πρωθυπουργίας του αρχισκευωρού Αντώνη Σαμαρά, και αυτός ήταν ένας από τους εκατοντάδες λόγους για τους οποίους έσπευσε το καθεστώς της διαπλοκής να φυλακίσει παράνομα και αντισυνταγματικά τους συναγωνιστές μας.

Exit mobile version