Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολύνεκρη αεροπορική επίθεση των ΗΠΑ σε ιρανικούς στόχους στην Συρία

Στον έναν μήνα θητείας ήδη άρχισε τις… “φιλειρηνικές” βομβιστικές επιθέσεις ο εγκάθετος της Νέας Τάξης Πραγμάτων Τζο Μπάιντεν! Τουλάχιστον 17 μαχητές που ανήκαν σε οργανώσεις που πρόσκεινται στο Ιράν σκοτώθηκαν στα αμερικανικά αεροπορικά χτυπήματα τα οποία εξαπολύθηκαν στην Συρία τα ξημερώματα της Παρασκευής, στα σύνορα με το Ιράκ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, «τα πλήγματα κατέστρεψαν τρία φορτηγά με πυρομαχικά», ενώ αναφέρονται και εκτεταμένες υλικές ζημιές.
Η οργάνωση που ήταν στόχος, η Χασντ αλ Σάαμπι, είναι μια ισχυρή συμμαχία οργανώσεων προσκείμενων στο Ιράν, η οποία και είναι ενταγμένη στις ένοπλες δυνάμεις του Ιράκ.

«Η επιχείρηση στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ο πρόεδρος Μπάιντεν θα δράσει για να προστατεύσει το προσωπικό των ΗΠΑ και του συνασπισμού. Ταυτόχρονα, ενεργήσαμε με μετρημένο τρόπο, με σκοπό την αποκλιμάκωση της κατάστασης συνολικά, τόσο στην ανατολική Συρία, όσο και στο Ιράκ», αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφεται από εκπρόσωπο του Πενταγώνου! Ο διεθνής σιωνισμός τελεί σε καθεστώς πλήρους ασυδοσίας και η Μέση Ανατολή αναμένεται να γίνει εκ νέου το επίκεντρο σφοδρών διεθνών εξελίξεων.

πηγή

Exit mobile version