Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Διακοπές ΔΕΗ: Παραιτήσεις στο Τέξας, συγχαρητήρια στην Ελλάδα…

Μετά από μία κακοκαιρία, η οποία απέδειξε για μια ακόμη φορά την ανικανότητα του κομματικού κράτους και ας μη τσακώνονται πάνω σε αυτό ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, αφού ίδιοι είναι, διαλύθηκε κυριολεκτικά κάθε δομή από αυτές, που έχει πανάκριβα πληρώσει εδώ και δεκαετίες ο Ελληνικός Λαός! Όπως δημοσιεύθηκε στο Διεθνή Τύπο, στην πολιτεία του Τέξας, για την διακοπή ηλεκτρικού δικτύου μετά την κακοκαιρία, παραιτήθηκαν και τα τέσσερα διευθυντικά στελέχη του φορέα, που διαχειρίζεται το ηλεκτρικό δίκτυο. Εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα λειτουργούν εντελώς διαφορετικά, αφού ως γνωστόν οι υπουργοί αντάλλασσαν συγχαρητήρια και έβγαινε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο πρώτος υπεύθυνος για την διοίκηση της χώρας, να θριαμβολογεί και να ζητάει ευθύνες.

Δεν φταίει όμως μόνον αυτός. Δεν φταίνε ούτε και οι υπουργοί του ούτε και οι άσχετοι γιάπηδες, που έχει διορίσει σε θέσεις διευθυντικές. Φταίει κι ένας ολόκληρος λαός που αντιμετωπίζει με την νοοτροπία ραγιά την βάναυση συμπεριφορά του κράτους απέναντί του και διαθέτει μνήμη χρυσόψαρου κυριολεκτικά και με κάθε ευκολία ξεχνάει τα πάντα σαν καλός δούλος. “Ακόμα τ’ άτι σου μας πατά Μπραήμι”, είχε πει ο ποιητής και είναι αυτά τα 400 χρόνια της σκλαβιάς που συνεχίζονται με πασάδες και κοτζαμπάσηδες. 

Κοντά σε όλους αυτούς και τα ΜΜΕ του Συστήματος, που με κάθε άνεση χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό και τα οποία λιβανίζουν νυχθημερόν τον Μωυσή-Μητσοτάκη. Χαρακτηριστικό της ελεεινής προπαγάνδας, που γίνεται η θριαμβευτική αναγγελία από τα κανάλια ότι σχεδόν ένα εκατομμύριο Έλληνες δεν θα πληρώσουν αυτή την χρονιά ΕΝΦΙΑ και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν έχουν εισόδημα! Θριαμβολογούν δηλαδή γιατί λόγω της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού που έχουν φέρει και δεν τα έχουμε δει ακόμη όλα, δεν θα πληρώσουν οι σχεδόν πένητες, ΕΝΦΙΑ!

Απέναντι σε όλα αυτά ένας λαός παθητικός που δεν υπάρχει κανείς να τον ξεσηκώσει γιατί φρόντισαν η Χρυσή Αυγή να είναι στην φυλακή. 

Υ.Γ.: Απόλυτα σχετικό με όλα αυτά το γεγονός ότι τις ίδιες μέρες που το Τσεσμέ, πλοίο του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας, ήταν στην καρδιά του Αιγαίου, τα κανάλια νυχθημερόν μιλούσαν για τον Λιγνάδη και τους Αιγύπτιους εραστές του… Χρήσιμος και βολικός ο Λιγνάδης λοιπόν για την προπαγάνδα του big brother και βεβαίως δεν βρέθηκε κανένας να πει το αυτονόητο: ότι το πολεμικό μας ναυτικό θα έπρεπε να απομακρύνει από το Αιγαίο το τουρκικό πλοίο. Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να το πει και θα το έλεγε με δυνατή φωνή στην Βουλή, αλλά φρόντισαν με διαδικασίες βρώμικες με πρωτοπόρους τους μισθοφόρους που παριστάνουν τους πατριώτες, όχι μόνον να βρεθεί εκτός Βουλής, αλλά και εντός φυλακής! 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Φυλακές Δομοκού 2021 

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version