Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιορτάζοντας το 1821 με… παραβιάσεις στο Αιγαίο!

Δύο αιώνες συμπληρώνονται από την Εθνεγερσία του 1821 και μαρξιστές μαζί με φιλελεύθερους εξυμνούν το πνεύμα της Ελληνικής Επανάστασης, το οποίο παρουσιάζουν… κομμουνιστικό ή δημοκρατικό αντίστοιχα. Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να εορτάσει αυτός ο ανιστόρητος εσμός από “ειδικούς” και “ιστορικούς αναλυτές” είναι το πνεύμα του ραγιαδισμού, που αναμφισβήτητα υπήρχε στα χρόνια της Εθνεγερσίας και που πολεμήθηκε με “φωτιά και τσεκούρι” από τους Ήρωες Αγωνιστές.

Μεγάλες δηλώσεις και τυμπανοκρουσίες για το “δικό τους” 1821 εν μέσω παραβιάσεων της εθνικής μας κυριαρχίας από τους Τούρκους, με τους οποίους εμμένουν ότι παρά την επιθετική τους στάση μπορεί να βρεθεί λύση με… διάλογο. Τουρκικά πλοία και πολεμικά αεροσκάφη παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία και τα σύνορα της χώρας επί καθημερινής βάσεως, οι έρευνες στο Αιγαίο συνεχίζονται αμείωτες παρά τις… αυστηρές συστάσεις και ο κατά τ’ άλλα απομονωμένος Ερντογάν συνεχίζει την παράδοση της ελληνοτουρκικής “φιλίας” μέχρι την στιγμή των κυρώσεων από την Ευρώπη, που τελικά δεν επιβάλλονται.

Ραγιάδες και προσκυνημένοι θα γιορτάσουν και φέτος το 1821, όπως ακριβώς ταιριάζει σε ένα κράτος-προτεκτοράτο, όπως η Ελλάδα του Μητσοτάκη.

Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Φυλακές Δομοκού 2021 

Exit mobile version