Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακύρωση της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο και το βρώμικο παιχνίδι των ΜΜΕ

Επίσημη διάψευση κυκλοφόρησε από τα υπουργεία εθνικής άμυνας, προστασίας πολίτη και μετανάστευσης σχετικά με την αναστολή (προσωρινά) της επέκτασης της δομής λαθρομεταναστών στην εθνικά ευαίσθητη περιοχή του Έβρου.

Μετά τις αντιδράσεις των Εβριτών πολιτών και την άγρια κατακραυγή του Μηταράκη (που προκλητικά δήλωσε πως αν θέλει θα φέρει… 10.000 λαθρομετανάστες επιπλέον!), η κυβερνητική συμμορία προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Τουτέστιν, τα κρατικοδίαιτα και διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης έβαλαν μπρος τον προπαγανδιστικό μηχανισμό ξεπλύματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για “προσωπικές αστοχίες” του Μηταράκη ή των κατά τόπους οργάνων της κυβέρνησης, αλλά χωρίς ποτέ να επιρρίπτονται ευθύνες στον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Σύμφωνα λοιπόν με τους διαστρεβλωτές της αλήθειας και φερέφωνα της ΝΔ, ο Μητσοτάκης “ανέλαβε προσωπικά” την ακύρωση της επέκτασης της δομής, προσφέροντας άφθονο “πατριωτικό” σανό στους “εθνικόφρονες” ψηφοφόρους τους. Η ίδια άθλια τακτική ακολουθήθηκε και στις επιπόλαιες και ξενόδουλες πράξεις του Δένδια τον προηγούμενο χρόνο σε ζητήματα που αφορούσαν την εξωτερική πολιτική και τις γεωπολιτικές υποχωρήσεις που διέπραξε η Ελλάδα στα ζητήματα της ΑΟΖ με Ιταλία κι Αίγυπτο.

Όλοι οι υπουργοί και τα όργανα της εξουσίας εντολοδότες λοιπόν του “Μωυσή” Μητσοτάκη ο οποίος δεν φταίει ποτέ και σε τίποτα!

 

πηγή

Exit mobile version