Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΩΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Όπως επισημάναμε σε προ ημερών άρθρο μας, στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει αντιπολίτευση! Και πως το ισχυρότερο δεκανίκι της χούντας Μητσοτάκη είναι ο… ΣΥΡΙΖΑ!

Λέξη για τις μάσκες, λέξη για τα lockdown και την οικονομική καταστροφή που φέρνουν, λέξη για τις πολυποίκιλες και παράλογες απαγορεύσεις, λέξη για το αστυνομικό κράτος, λέξη για την προσωπική εμπλοκή Μητσοτάκη στο Λιγνάδης-gate! Παρά μόνο, χλιαρές διαμαρτυρίες για την… πανεπιστημιακή αστυνομία και για ζητηματάκια περιορισμένου ενδιαφέροντος!

Και κατά γενικήν ομολογία, μόνο για το Λιγνάδης-gate, αν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Ανδρέας Παπανδρέου ή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η κυβέρνηση θα έπεφτε –το πολύ!- την τρίτη ημέρα! Κι αναρωτιούνται πολλοί: μα επίτηδες το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Δε θέλει να κυβερνήσει;

Ως μάννα εξ’ ουρανού έπεσε για τη χούντα Μητσοτάκη η απεργία πείνας Κουφοντίνα, για να «στριμώξει» τον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζοντάς τον ως «πολιτικό σκέλος» των τρομοκρατών, προκειμένου να συσπειρωθεί το δεξιό και ακροδεξιό ακροατήριο της Νουδού. Που είχε φρίξει από τις αποκαλύψεις του Λιγνάδης-gate κι είχε αρχίσει να υποπτεύεται πως ο πολυδιαφημισμένος ως «σούπερ γκόμενος με κορμί λαμπάδα» δεν είναι και τόσο… φανατικός άντρας! Και που είχε αρχίσει να λοξοκοιτάζει επικίνδυνα προς το νέο κόμμα του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος καθημερινά «τηγανίζει» τον Μητσοτάκη…

Ενώ, λοιπόν, μέχρι εχθές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μεν «στριμωχτεί» αρκετά αλλά όχι αγρίως, ήρθε η δήλωση Δρίτσα, πως «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν», η οποία έδωσε ουρανόπεμπτη ευκαιρία στην Νουδού και τα τρολάκια της, να ταυτίσουν ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, και με αποδείξεις!

Κι αν το’ λεγε κανένα νεαρό βουλευτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, θα λέγαμε πως… παρασύρθηκε και του… ξέφυγε. Αλλά «ξέφυγε» του Δρίτσα, που μόνο χτεσινός δεν είναι στην πολιτική; Αυτό δε γίνεται!

Είναι παρατηρημένο, πως όταν στριμώχνεται η χούντα Μητσοτάκη, πετάγεται ως από μηχανής Θεός κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τη βγάζει από τη δύσκολη θέση! Κι αυτό δε γίνεται καθόλου τυχαία!

Οι του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν πάρει ΕΝΤΟΛΗ από τα μεγάλα αφεντικά να στηρίζουν με τον τρόπο τους τη χούντα Μητσοτάκη, ως που να εκπληρώσει το καταστροφικό έργο που της έχει ανατεθεί! Κι όταν θα ολοκληρώσει την καταστροφή του Έθνους και της κοινωνίας ο Μητσοτάκης, θα πέσει ως «ώριμο φρούτο» και θα έρθει ως… μεσσίας ο Αλέξης ο… ντερμπεντέρης! Καταλάβατε τώρα τι άτιμα παιχνίδια παίζουν πίσω από την πλάτη μας οι… εθνοσωτήρες μας;

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

 

 

Exit mobile version