Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η επιστροφή των Οθωμανών και οι τουρκοκοτζαμπάσηδες των Αθηνών

Τις ώρες αυτές, που γράφω αυτές τις γραμμές, μέσα από ένα κελί των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Δομοκού, ο τουρκικός στόλος κυριαρχεί στο Αιγαίο των Ελλήνων, στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος εδώ και χιλιάδες χρόνια. Έναν ολόκληρο χρόνο κρατούν οι τουρκικές προκλήσεις και αντίδραση καμία. Ούτε καν πολιτική! Ογδόντα επτά πλοία του τουρκικού στόλου απλώνονται από την Λήμνο μέχρι την Σκύρο και τα κανάλια και οι φυλλάδες ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος θριαμβολογούν γιατί ένα πολεμικό πλοίο της Γαλλίας μαζί με ελληνικά κάνουν ασκήσεις, που; Νότια της Κρήτης! Πάλι καλά που δεν πήγαν στην Μάλτα ή στο Γιβραλτάρ…

Το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα οι λεγόμενες “διευκολύνσεις” προς τις ΗΠΑ καταλύουν κάθε έννοια της εθνικής μας κυριαρχίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εφαρμόζει πλήρως το “his masters’ voice” και έτσι μέσω του λιμένος της Αλεξανδρουπόλεως αποβιβάστηκαν μεγάλες στρατιωτικές μονάδες των ΗΠΑ, που θα πορευτούν προς τα Βόρεια Βαλκάνια και αυτό ασφαλώς αποτελεί μία ευθεία πρόκληση προς την Ρωσία! Συγκεκριμένα, αποβιβάστηκε μία ολόκληρη ταξιαρχία του αμερικανικού στρατού ενώ σύμφωνα με την συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά δεν έχει καμία σοβαρή αντίρρηση για αυτό ο Τσίπρας, οι Αμερικανοί έχουν δικαίωμα να εγκαθιστούν στρατιωτικές τους δυνάμεις σε είκοσι διαφορετικά σημεία της χώρας!!! Όλη η Ελλάδα δηλαδή μία αμερικάνικη βάση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ρόλο του Γιώργου Κωνσταντίνου, στην ταινία “Καλώς ήλθε το δολάριο”, να υποδέχεται στην Τρούμπα του 2021, έτσι κατάντησαν την Πατρίδα μας, τους αμερικανούς! 

Απόλυτα σχετικό με όλα αυτά και το σόου του γνωστού Θάνου Βερέμη, ο οποίος μίλησε για κατάληψη του Καστελόριζου, λειτουργώντας σαν λαγός του Μητσοτάκη για αυτά που έχουν σκοπό να υπογράψουν και που θα σημαίνουν την επιστροφή των Οθωμανών στην Ελλάδα. Και ήταν ο Θάνος Βερέμης ο καθοδηγητής προ ετών της δήθεν ιστορικής σειράς του ΣΚΑΪ, του ΣΚΑΪ της ελληνοτουρκικής “φιλίας”, της σειράς “1821”, που καθύβριζε την Ελληνική Ιστορία και στην οποία συμμετείχε βεβαίως και ο σεσημασμένος υβριστής της Χρυσής Αυγής πρώην(;) αριστερός και νυν νεοδημοκράτης, Τατσόπουλος. Τότε, είχε κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας η Χρυσή Αυγή έξω από το ΣΚΑΪ. Σήμερα σιωπή… 

Το Στρατηγικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, Stratfor, δημοσίευσε πρόσφατα έκθεση σύμφωνα με την οποία το 2050 η Ελλάδα δεν θα είναι παρά ένας δορυφόρος της Τουρκίας. Αυτά λένε τα γεωπολιτικά δεδομένα, αυτά λέει και ο Παναγιώτης Κονδύλης στο έργο του “Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ”, στο οποίο τονίζει ότι μοναδική ελπίδα της Ελλάδας είναι μία εθνικιστική Ρωσία, η οποία θα συγκρουστεί με την Τουρκία. Και μοιραία θα συγκρουστεί, γιατί μετά τον Ερντογάν, που θα τελειώσει, θα έλθουν οι Κεμαλικοί και θα είναι χειρότεροι από τους ισλαμιστές. Όμως, η Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Τσίπρα, αυτή η Ελλάδα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο πιο πιστός χωροφύλακας των αμερικανικών συμφερόντων ενάντια στην Ρωσία, βάζοντας στην άκρη το εθνικό συμφέρον των Ελλήνων.

Πάμε για μία νέα εποχή τουρκοκρατίας, οι Οθωμανοί επιστρέφουν και μέσα από τις εθνικές ταπεινώσεις θα ξαναγεννηθεί πάλι περισσότερο δυνατό το εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, που για λίγες χιλιάδες ψήφους άφησε έξω από την Βουλή το σύστημα και με μία εξωφρενική και άδικη καταδίκη φυλάκισε την ηγεσία του.

Τίποτε δεν τέλειωσε, αφού αυτοί που καταδιώκουν με μίσος και πάθος τους Εθνικιστές θα είναι και αυτοί, που με τα εγκληματικά τους λάθη και την αντεθνική τους πολιτική θα τους ανοίξουν και πάλι τον δρόμο. Και τότε θα ακουστεί και πάλι το σύνθημα σε πόλεις και χωριά της Ελλάδος: “Αυτοί οι δρόμοι αυτές οι γειτονιές ανήκουνε στους Έλληνες και τους Εθνικιστές”.

Τίποτε δεν τέλειωσε, αφού ο αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν ήταν μόνο αγώνας περισσότερο Ιδεολογικός και λιγότερο πολιτικός, ήταν αγώνας για την ελευθερία της Ελλάδος, που παραμένει σήμερα λειψή διακόσια χρόνια μετά την Εθνική Επανάσταση του 1821, που με περισσή υποκρισία λένε πως θα τιμήσουν κάποιοι, που είναι ως τα βάθη της ψυχής τους ραγιάδες και των ραγιάδων οι ραγιάδες. Τίποτε δεν τέλειωσε γιατί η Χρυσή Αυγή ήταν και θα είναι περισσότερο στο μέλλον Κίνημα αγωνιστών και όχι πολιτευτών.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

 

πηγή

Exit mobile version