Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τα “παράνομα” συλλαλητήρια στην προδοσίας της Μακεδονίας…

Η εκμετάλλευση των συλλαλητηρίων και του πατριωτικού αισθήματος των Ελλήνων για το ιστορικό έγκλημα της προδοσίας της Μακεδονίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν εμπόδισε την αντιπολιτευόμενη τότε Νέα Δημοκρατία να χτίσει πάνω στις πλάτες των διαδηλωτών τον “πατριωτικό” της μύθο, παριστάνοντας την αντίθετη στην Συμφωνία των Πρεσπών. Όλα αυτά σε δεύτερο χρόνο, αφού πριν αντιληφθεί τη μαζικότητα και κυρίως την διάρκειά τους, οι υπουργοί της Ν.Δ. έλεγαν πως τα “συλαλλητήρια δεν ασκούν εξωτερική πολιτική”.  Λίγο μετά, υπουργοί και στελέχη της Ν.Δ. μαζί με επαγγελματίες εθνικόφρονες φωτογραφίζονταν στις πρώτες γραμμές των διαδηλώσεων που οι ίδιοι λίγο-πολύ χαρακτήριζαν παράνομες! 

Τώρα πια, αυτοδύναμη και ισχυρή και έχοντας εξασφαλίσει με ψέματα την εξουσία η Ν.Δ. όχι μόνο δεν κάνει λόγο για την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά αποφεύγει να επαναφέρει το ζήτημα ώστε να μην εκτεθεί ως πατριδοκάπηλη. Εν τέλει, μακάρι να ήταν ΜΟΝΟ πατριδοκάπηλη, γιατί μόνο ως ωμή προδοσία μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνησή της να ορίσει κεντρικό ομιλητή σε παρουσίαση βιβλίου, που αναφέρει τα Σκόπια ως Μακεδονία, έναν υπουργό της. 

Καθότι φαίνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο σέβεται την Συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την εφαρμόζει στο όνομα της διεθνούς νομιμότητας και δικαίου, που κατήργησε αυτή η ίδια η διάταξη της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αλλά ποιος θα έχει το ανάστημα να διαμαρτυρηθεί τώρα που η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στη φυλακή; Οι αριστεροί που πολέμησαν για τον γεωγραφικό διαμελισμό της χώρας, οι μαρξιστές που δεν πιστεύουν σε έθνη ή οι επαγγελματίες πατριώτες που συμπορεύονται χέρι-χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού κατ’ ουσίαν εφαρμόζουν τα νομοσχέδια του; 

Ματθαιόπουλος Αρτέμης
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

 

πηγή

Exit mobile version