Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΘΕΛΕΙ ΑΙΜΑ! Η ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΕΠΕΖΗΣΕ!

Ο Κούλης θυμάται πολύ καλά τη συμβουλή του –πρώην!- αγαπημένου του δημοσκόπου, που τον έκανε και υπουργό, Θεοδωρικάκου, και την προεκλογική και την μετεκλογική. Η πρώτη ήταν: «αν αρπάξεις ένα καλό ποσοστό από την ακροδεξιά θα κυριαρχήσεις», κι η δεύτερη πως «αν χάσεις την ακροδεξιά, χάθηκες»!

Τη μερίδα του λέοντος (3%) άρπαξε στις εκλογές του 2019 η ΝΔ από το 7% (του 2015) της Χρυσής Αυγής, κι έτσι έφτασε στο 39,8% και στην άνετη αυτοδυναμία με 158 βουλευτές!

Η μεγάλη αγωνία του παρανοϊκού δικτάτορα είναι τώρα να μη χάσει την ακροδεξιά, αλλά και τη δεξιά του! Έχει πειστεί πως αυτό είναι το «κλειδί» της πολιτικής του κυριαρχίας!

Ωστόσο, αυτό είναι πολύ δύσκολο, καθότι μετά τα lockdown έρχονται ανεργία, λουκέτα, πείνα, δυστυχία και νέο μνημόνιο, μοίρασμα του Αιγαίου, συνέχιση του προγράμματος εποικισμού της ηπειρωτικής χώρας με «προσφυγάκια», κ.τ.λ. Επιπλέον, «έσκασε» και το Λιγνάδης-gate, το οποίο δυσαρέστησε πολύ τους παραδοσιακούς -τους λεγόμενους «δεξιούς»- ψηφοφόρους, που σε συνδυασμό με την αποκάλυψη ότι η πλειοψηφία των συνεργατών του είναι… φούστηδες, άρχισαν να υποπτεύονται πως ο πολυδιαφημισμένος «σούπερ γκόμενος με κορμί λαμπάδα» ίσως δεν είναι και τόσο… φανατικός άνδρας!

Δεν άργησαν να του’ ρθουν και τα άσχημα… μαντάτα, από τον -άσπονδο!- φίλο Παπαχελά, με παραπολιτικό στην «Καθημερινή», ότι με βάση τις τελευταίες μετρήσεις (όχι βέβαια αυτές τις… τζούφιες που δημοσιοποιούνται, αλλά τις «κρυφές») μπορεί υπό κάποιες προϋποθέσεις να υποστεί η ΝΔ Βατερλώ από τα δεξιά της – όχι βέβαια από τον απολύτως ελεγχόμενο Βελόπουλο.

Πως, λοιπόν, θα κρατήσει τη δεξιά και την ακροδεξιά του; Μία είναι η λύση: με την καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος! « Ή εγώ ή οι αναρχοάπλυτοι κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ»! Μ’ αυτό το δίλημμα θέλει να πάει σε πρόωρες εκλογές μέσα στο καλοκαίρι, πριν έρθει το φθινόπωρο και φανεί ξεκάθαρα πλέον η πλήρης οικονομική καταστροφή – οπότε δε τον σώζει τίποτα!

Το δοκίμασε με τον Κουφοντίνα. Με σκοπό να τον οδηγήσει στο θάνατο, να «καεί» η Ελλάδα και να εμφανιστεί αυτός ο σάπιος ως εγγυητής της πλευράς του νόμου και της τάξης και ως επικεφαλής του… αντισυμμοριακού αγώνα. Αλλά, την τελευταία στιγμή ο Κουφοντίνας… του την έκανε και δέχτηκε τον ορό της σωτηρίας του!

Ο βάναυσος ξυλοδαρμός στην Νέα Σμύρνη και η απόλυτη κάλυψη που έδωσε η χούντα στους ραβδούχους, αναζωπύρωσε τα μίση και το διχασμό! Η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή, ήρθε σαν ουρανόπεμπτη ευκαιρία! Το ανθρωπόμορφο τέρας θέλει οπωσδήποτε νεκρό ή ακόμα καλύτερα νεκρούς! Πολίτες ή αστυνομικούς! Νεκρός αστυνομικός, τον βολεύει καλύτερα! Και τα χθεσινά επεισόδια ήταν αριστοτεχνικά στημένα, για να επέλθει αυτό το αποτέλεσμα, με τη βοήθεια των προβοκατόρων της ΚΥΠ, ανεξέλεγκτων χουλιγκάνων και διαφόρων «χρήσιμων ηλιθίων» της αριστεράς!

Βασικός κανόνας: σε μια περιοχή με στενά δρομάκια, δε στέλνεις μοτοσυκλετιστές, γιατί δεν έχουν χώρους να κινηθούν με ταχύτητα και να ξεφύγουν σε περίπτωση κινδύνου. Είναι σαν «ποντικοί στη φάκα», μπορούν πανεύκολα να εγκλωβιστούν και να λιντσαριστούν από το πλήθος. Όπως κι έγινε!

Φαντάζομαι την άγρια χαρά του Μητσοτάκη, μόλις έμαθε για το λιντσάρισμα του αστυνομικού και την απογοήτευσή του, μόλις έμαθε πως είναι εκτός κινδύνου!

Αλλά, ο άνους δεν απογοητεύεται! Θα ανεβάσει τους ρυθμούς της έντασης! «Ακροδεξιά» καθάρματα βουλευτές και υπουργοί του θα καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα! Τα όργανα της καταστολής έχουν ξεσαλώσει κι επιτίθενται πλέον σε ότι κινείται! Ε, δε θ’ αργήσει να γίνει το κακό, εκτός αν μας λυπηθεί ο Θεός της Ελλάδος!

 

Exit mobile version