Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

N.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή “κατέστρεψε” τον Εθνικισμό;

Από τις αρχές του 2019, χρονιάς προεκλογικής, οργίασε η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας κατά της Χρυσής Αυγής και εμού προσωπικά. Και τι δεν έλεγαν; Για μυστικές συμφωνίες με ΣΥΡΙΖΑ και άλλα πολλά. Αγαπημένος τους στόχος εγώ και αυτό ήταν φυσικό, αφού ήμουν όχι απλά ο επικεφαλής, αλλά και ο ιδρυτής του Κινήματος. Κοντά στα κομματόσκυλα του Μητσοτάκη και οι ρουφιάνοι του λεγόμενου “εθνικιστικού” χώρου παλαιοί και νέοι. Με φυλλάδες και ιστολόγια με κατηγορούσαν σκληρά και έλεγαν ότι είμαι ο… καταστροφέας(!) του εθνικισμού. Και συνέχισαν την λάσπη και μετά τις εκλογές και ακόμη και τώρα που είμαι στις φυλακές Δομοκού με μία βαρειά καταδίκη για τις Ιδέες μου, για τα πιστεύω μου.

Η στάση τους μου θυμίζει την περίπτωση Πλουμπίδη, που τις ίδιες ημέρες που συνελαμβάνετο το ΚΚΕ έβγαζε ανακοίνωση ότι είναι πράκτορας του κράτους. Μάλιστα μετά την εκτέλεσή του οι “σύντροφοι” έβγαλαν ανακοίνωση, στην οποία έλεγαν: “Ο Πλουμπίδης δεν πέθανε, μεταφέρθηκε στην Αμερική, όπου γεμίζει τις τσέπες και τις ημέρες του με το πικρό αντίτιμο της προδοσίας”.

Νεκρός ο Πλουμπίδης από τις σφαίρες ενός εκτελεστικού αποσπάσματος και όμως “χαφιές” για τους “συντρόφους” του ΚΚΕ. Σκέπτομαι όλα αυτά σε ένα κελί των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Δομοκού όταν την ίδια ώρα ρουφιάνοι, εμπαθείς και φθονεροί, που παριστάνουν τους “πατριώτες” και τους “εθνικιστές” με κατηγορούν ότι… κατέστρεψα(!) τον εθνικισμό… Ποιον “εθνικισμό”; Και καλά στο παρελθόν η Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος κατέστρεψαν-“εκθέσανε” τον εθνικισμό σας. Τώρα με την Χρυσή Αυγή και τον Μιχαλολιάκο στην φυλακή τι κάνετε “πατριώτες”;

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

Exit mobile version