Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δειλή δεξιά και η Χρυσή Αυγή. Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Φυλακές Δομοκού, αιχμάλωτος πολέμου, ενός πολέμου της Ξενοκρατίας ενάντια σε όποιον σηκώνει κεφάλι, σε όποιον ενάντια στην τυραννία θέλει μία Ελλάδα πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ και όχι ένα προτεκτοράτο με μια δουλική εξουσία, που παριστάνει το ανεξάρτητο κράτος με μία σφραγίδα και μία γραφειοκρατία διεφθαρμένη και πάντοτε εξαρτώμενη από ένα κομματικό-πελατειακό μηχανισμό. Δημόσιοι υπάλληλοι κάθε βαθμίδος από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο κλητήρα ενός υπουργείου, όλοι τους στην υπηρεσία του ξένου αφέντη και του τραπεζίτη και του εργολάβου και του μιντιάρχη και είναι η πιο μεγάλη συμφορά του Έθνους όλη αυτή η νεφελώδης άρχουσα τάξη της χώρας σημαδεμένη από ανηθικότητα, χωρίς συγκεκριμένη ταυτότητα, ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΕ! Και οι πρώτοι “δημόσιοι υπάλληλοι” για την ιστορία ήταν τα στίφη των εγκληματιών, που μάζεψε ο Μαυροκορδάτος και ο Κωλέττης και τους μοίρασε χρήμα για να ξεκινήσουν τον εμφύλιο στα 1824. Και το χρήμα που βρέθηκε; Μα ήταν οι βρώμικες λίρες από το Σίτυ του Λονδίνου, από το πρώτο ληστρικό δάνειο του αγώνα, που χρηματοδότησε την αλληλοσφαγή των Ελλήνων και έφερε τον Ιμπραήμ στον Μωριά. Μέσα στους μηχανισμούς του προτεκτοράτου και η “δικαιοσύνη”. Υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα; Διαβάζω στην στήλη δημοσιογράφου καθημερινής εφημερίδας: 

“ΕΛΛΗΝΙΚΗ Δικαιοσύνη, τέρας του Λοχ Νες, εξωγήινοι, ενδογήινοι, Ατλαντίδα, Λεμουρία, νήσος Μου, τεχνολογία Βριλ, Σάνγκρι-Λα, Ομάδα Έψιλον, Λευκή Αδελφότητα, Μαύρη Αδελφότητα. Η κοινή εμπειρία μαρτυρεί ότι όλα μπορεί να υπάρχουν, εκτός από το πρώτο (ελληνική Δικαιοσύνη)”.

Συμφωνώ απόλυτα! Πόσο μάλλον όταν γράφω αυτές τις γραμμές από ένα κελί των Φυλακών ΑΔΙΚΑ καταδικασμένος. Δεν άκουσα, όμως, ούτε ένα ΚΑΤΗΓΟΡΩ για την δικαιοσύνη, που δεν υπήρχε στην δίκη μου. Άκουσα μόνο σαν φήμες “ψιθύρους ανυπόγραφους” και μόνον… Εάν ήμουν αριστερός, τότε πολλοί θα είχαν διαμαρτυρηθεί στο όνομα της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης. Τώρα σιωπή… Γιατί; Γιατί η φερ’ ειπείν δεξιά (εντός και εκτός εισαγωγικών) είναι ΔΕΙΛΗ κι από χέρι νικημένη από την αριστερά. Αυτό πολέμησε για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό έπρεπε να πάμε φυλακή.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Φυλακές Δομοκού 2021

Exit mobile version