Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προς ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ, “ΤΑ ΝΕΑ”: Οι Φυλακές Δομοκού, η 17Ν και η Χρυσή Αυγή 

Εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, 7 Μαρτίου 2021, Σελίδα 26, Στήλη “What if…”, στήλη η οποία ασχολείται και σχολιάζει για το “Τι θα συνέβαινε αν τα γεγονότα που γνωρίζουμε είχαν εξελιχθεί διαφορετικά και που στο φύλλο αυτό είχε θέμα: “Δεκτό το αίτημα Κουφοντίνα”. Τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη του θέματος. Στο κείμενό του ο Κώστας Γιαννακίδης αναφερόμενος σε αυτό το υποθετικό(;) σενάριο γράφει μεταξύ άλλων:  

“…Στον αγώνα βγήκε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος ζητώντας τη δημιουργία εθνικοσοσιαλιστικής βιβλιοθήκης στον Κορυδαλλό”.

Μόνο που ο Νίκος Μιχαλολιάκος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στον Κορυδαλλό, είναι στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας του Δομοκού ως… επικίνδυνος εγκληματίας! μαζί με αυτόν και οκτώ πρώην βουλευτές, ΟΛΟΙ με λευκό ποινικό μητρώο, όπως και δεκάδες κατηγορούμενοι στην δίκη της Χρυσής Αυγής, επίσης με ΛΕΥΚΟ ποινικό μητρώο. Είναι, όμως, “επικίνδυνοι εγκληματίες” γιατί ήταν Εθνικιστές. Εάν ήταν κομμουνιστές δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Και όλα αυτά γιατί στο κράτος της δειλής και αντεθνικής ψευτοδεξιάς της Ν.Δ. διοικούν τα ορφανά του Μαρξ, πρώην “σύντροφοι” και “συντρόφισσες” της ΚΝΕ, που μπορεί να ξεπούλησαν την πολιτική του ψυχή στην Ν.Δ. για την καρέκλα, αλλά δεν ξέχασαν να ΜΙΣΟΥΝ με πάθος τους Εθνικιστές και περισσότερο απ’ όλα την Χρυσή Αυγή. Και τα ορφανά του Μαρξ είναι παντού, είναι σε θέσεις κλειδιά στην Δικαιοσύνη, στις φυλακές, σε υπουργεία και οργανισμούς. Ό,τι και να κάνουν αργά ή γρήγορα το φρικτό ΨΕΜΑ της “εγκληματικής οργάνωσης”, που δήθεν ήταν η Χρυσή Αυγή θα αποκαλυφθεί και πάντοτε η ΥΒΡΙΣ λαμβάνει την απάντησή της.

Υ.Γ.: Ερώτημα προς “συντρόφους” και λοιπούς συμπαραστάτες της 17Ν ακόμη και Made in USA: Εάν η φυλακή Δομοκού είναι τιμωρία και εκδίκηση για την 17Ν για την Χρυσή Αυγή είναι δίκαιη; 

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Exit mobile version