Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ο Κουτσούμπας, ο κορωνοϊός και ο καπιταλισμός

Για μια ακόμη φορά το ΚΚΕ έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, έδειξε ότι είναι ένα κόμμα-δεκανίκι του Συστήματος. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που οι ροπαλοφόροι του ΚΚΕ μαζί με τα ΜΑΤ κτυπούσαν Έλληνες Πατριώτες στην Πλατεία Συντάγματος για να προστατεύσουν την Βουλή. Και το έδειξε τον τελευταίο χρόνο στον καιρό του κορωνοϊού, που με τα χέρια κατεβασμένα στήριξε τα ανελεύθερα μέτρα του αστικού καθεστώτος, που δήθεν θέλει να ανατρέψει. Στην πραγματικότητα το ΚΚΕ πουλάει παραμύθια για… επανάσταση και κάνει μπίζνες εκατομμυρίων ευρώ. 

Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, του “επαναστατικού” του αγώνα, ο Κουτσούμπας έκανε μία δήλωση για τον ένα χρόνο της χούντας του κορωνοϊού, μία δήλωσε για γέλια και για κλάματα. Είπε: “Ένας είναι ο εχθρός, ο καπιταλισμός και αυτός δεν θεραπεύεται, ανατρέπεται”.

Και πως θα τον “ανατρέψεις” σύντροφε Κουτσούμπα; Μήπως κάνοντας μπίζνες με off shore εταιρείες, όπως με τον 902, που τον πούλησες σε γνωστό μεγαλο-καπιταλιστή της ψευτοδεξιάς και μάλιστα σε off shore εταιρεία; 

Υ.Γ.: Μη ξεχνάμε ότι ο Κουτσούμπας αγκαλιά με συνδικαλιστή των δικαστών χειροκροτούσε στο Εφετείο την καταδίκη μας. Είναι απαραίτητος ένας fake αντικαπιταλιστής για το Σύστημα γιατί αλλιώς ανοίγει ο δρόμος για τους αληθινούς αντικαπιταλιστές, τους Εθνικιστές, τους Χρυσαυγίτες.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Exit mobile version