Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ 

Η απόφαση του Εφετείου, μια απόφαση καταφανώς λανθασμένη και άδικη, που υπαγορεύτηκε από τον όχλο και ένα ολόκληρο πολιτικό Σύστημα είχε σκοπό να κτυπήσει αποφασιστικά το Εθνικιστικό Κίνημα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων. Οι Ιδέες όμως δεν τελειώνουν με τις διώξεις και μάλιστα ισχύει το αντίθετο: δυναμώνουν! 

Μέσα στο κλίμα μιας ολοφάνερης τυραννίας τα προβλήματα γίνονται κάθε ημέρα όλο και περισσότερο κρίσιμα και “η δημοκρατία που ενίκησε” στο Εφετείο στέλνοντας ανθρώπους στην φυλακή για τις Ιδέες τους, αποδεικνύεται ανίκανη να τα αντιμετωπίσει. Για του λόγου το αληθές και για όσους πιστεύουν ότι με την φυλάκιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα τελειώσουν κάθε αντίσταση εθνική ενάντια στην διεφθαρμένη εξουσία τους και όχι μόνον διεφθαρμένη, αλλά και ανίκανη, η εφημερίδα “δημοκρατία” δημοσίευσε άρθρο του κ. Μ. Κοττάκη την Τρίτη 15 Μαρτίου 2021 με τίτλο “Η αντισυστημικότητα επιστρέφει”, από το άρθρο αυτό και τα παρακάτω:

“Η ήττα του “λαϊκισμού” και της αντισυστημικότητας, την οποία πανηγύρισαν με ανακούφιση φωνές “καθημερινές” όταν έχασε ο Τραμπ και όταν καταδικάστηκε και φυλακίστηκε η Χρυσή Αυγή στον Δομοκό, απεδείχθη στην πράξη φρούδα ελπίδα.”

Το ερώτημα που τίθεται είναι ότι αφού μας λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “τέλειωσε”, γιατί συνεχίζουν με τόσο πάθος και φανατισμό τον πόλεμο εναντίον της; Για ποιον λόγο έκλεισαν ή έριξαν εάν θέλετε την ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “δεν υπάρχει” και δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για την ψευτοδημοκρατία τους; Όπου κίνδυνο αυτοί χαρακτηρίζουν κάθε θαρραλέα φωνή, κάθε απροσκύνητο πατριώτη, που δεν είναι μέρος του Συστήματος και αντιστέκεται στην τυραννία και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Κα πως υπάρχουν αλήθεια ελεύθερα στο διαδίκτυο οι οπαδοί της “17 Νοέμβρη” και οι ιστοσελίδες, οι οποίες ενθαρρύνουν παράνομες πράξεις; Και πως υπάρχουν από την άλλη πλευρά κάποιοι δήθεν ασυμβίβαστοι “εθνικιστές” ελεύθεροι να δρουν στο διαδίκτυο, οι οποίοι μάλιστα κατηγορούν τους Χρυσαυγίτες σαν… συμβιβασμένους; Επιτέλους ας ξυπνήσουν κάποιοι καλοί Έλληνες, που έχουν πέσει στις παγίδες του Συστήματος και ας καταλάβουν ότι αντίσταση Εθνική σημαίνει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  

Exit mobile version