Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “Μαύρος Κύκνος”, που θα αλλάξει τον κόσμο έχει φανεί στον ορίζοντα

22 Οκτωβρίου 2020, οι χειροπέδες και το σύνθημα “η δημοκρατία νίκησε” να κυριαρχεί σε όλα τα ΜΜΕ του καθεστώτος. Η συνέχεια είναι το “η δημοκρατία εκδικείται” γιατί αυτό στην πραγματικότητα γίνεται… Εμπάθεια και μίσος ενάντια στους ΜΟΝΟΥΣ πολιτικούς αντιπάλους του Συστήματος.

Επέλεξα να μη σιωπήσω και μάχομαι με την γραφίδα μου. Το Κίνημά μας δέχτηκε ένα σκληρό κτύπημα. Η Χρυσή Αυγή ως το κατ’ εξοχήν περισσότερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ στον χαρακτήρα και στην ψυχή του Κίνημα μοιραίο ήταν να αναδείξει και τα στοιχεία εκείνα τα αρνητικά, που έχουν σημαδέψει την Ιστορία μας, δηλαδή την φιλαρχία, την αρρωστημένη φιλοδοξία, την αχαριστία, τον φθόνο και κατά τάξιν ο πρώτος στόχος ήμουν εγώ. Τα κατάφερε τελικά το Σύστημα με την βοήθεια και προδοτών και μίας 5ης φάλαγγας να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, ένα παράδοξο κυριολεκτικά, που κανένας αναλυτής, κοινωνιολόγος ή δημοσκόπος θα μπορούσε να προβλέψει. Ένας “Μαύρος Κύκνος” ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή, ένα δείγμα του Ιρασιοναλισμού που ανατρέπει κάθε “λογική” στον ιστορικό χρόνο. Το πλέον τραγικό, όμως, γι’ αυτούς που πούλησαν την Σημαία τους είναι ότι νομίζουν, ίσως και το πιστεύουν βαθειά ότι δεν πρόδωσαν τίποτε. Ίσως να είναι και έτσι εάν ποτέ δεν πίστεψαν σε τίποτε.

Τελειώνει ο 4ος μήνας στις φυλακές Δομοκού και μαζί και αυτή η ενότητα των κειμένων μου σε μορφή ημερολογίου. Συνειδητά προσπάθησα τα κείμενα αυτά από τις αρχές Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2021 να μην είναι τα “παράπονα” ενός φυλακισμένου, αλλά η θαρραλέα φωνή ενός ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ Στρατιώτη μιας Ιδέας.

Συναγωνιστές Ψηλά τις Σημαίες! Ο “Μαύρος Κύκνος”, που θα αλλάξει τον κόσμο έχει φανεί στον ορίζοντα και εμείς είμαστε οι πρώτοι που ακούσαμε μέσα από τα βάθη του απείρου τον ήχο τον υπέροχο απ’ το φτερούγισμά του.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version