Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΣΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ;

Μιά  σοβαρή ιστοσελίδα (άσχετη με Χ.Α.) αφού οίκτιρε το ΓΕΕΘΑ για την ενθουσιώδη χρήσιν του όρου “βόρεια μακεδονία”, διερωτήθηκε: “που πήγαν τα εκατομμύρια διαμαρτυρομένων Ελλήνων;” 

Μα είναι απλό! ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ! Και δεδομένου ότι έχουν μνήμη Μαρίδας, ψήφισαν τον Κούλη (!) και δεύτερον ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ! Επίσης έβαλαν στη βουλή και ορισμένους που μονό γιά να προκαλούν γέλιο είναι κατάλληλοι!

Ελληνόφωνοι, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!

Και ας πάμε στα τωρινά γεγονότα…

Σχεδιάζονται νέες “δομές ” λαθρο ! Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται. Τώρα το θυμήθηκαν; Αυτοί δεν ήταν που “το γλεντούσαν”, χρεώνοντας στα νησιά, άγνωστο πόσα για φόρτιση κινητών και μεταφορά των λάθρο, μέχρι που οι εισβολείς οργανώθηκαν, επιβλήθηκαν και τώρα οι ελληνόφωνοι τούς τρέμουν;

Βέβαια επί εκλεκτού Κούλη πολλαπλασιάσθηκε υπερβολικά ο πληθυσμός των λάθρομεταναστών σε “δομές”.( Γιατί άρα γε 😉

Στις εκλογές, σε χωριά που τώρα διαμαρτύρονται ψήφιζαν μαζικά τα κόμματα που ευθέως είχαν δήλωση ότι ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! Σε ένα χωριό από όπου ξεκίνησαν, παλιότερα επεισόδια, είχαν ψηφίση κατά 73/100 ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ!

Ελληνόφωνοι καταλάβετέ το “την πατήσατε”! Ο Κούλης, ή μάλλον οι επαγγελματίες σύμβουλοί του σας πιάσανε κορόιδα!

ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!

Βρήτε! τα με τα καινούργια σας αφεντικά τώρα! (Φυσικά εννοώ τους λαθρομετανάστες)! Οι γυναίκες να ετοιμάζουν και μπούρκες!

Κώστας Παπαδημητρίου

IATPOΣ

Exit mobile version