Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μίσος από τα ορφανά του Μαρξ κατά της Χρυσής Αυγής

Ήταν μπολσεβίκοι και δεν το κρύβουν. Άλλοι Σταλινικοί, άλλοι Μαοϊκοί και άλλοι Τροτσκιστές. Τα χρόνια πέρασαν και από φτηνή σκοπιμότητα για να “ανέβουν” άλλοι βρέθηκαν στο ΠΑΣΟΚ και άλλοι στην Ν.Δ. Πολλοί πέρασαν και από τα δύο κόμματα εξουσίας. Έγλειψαν δεξιά και αριστερά και προπαντός τους ανθρώπους της μεγάλης πρεσβείας της Βασιλίσσης Σοφίας, που πολλοί από αυτούς έχουν ταυτότητα ελληνική, αλλά ψυχή πουλημένη στον ξένο αφέντη.

Κατσαρίδες των ιδεών επιβίωσαν από τον “πυρηνικό πόλεμο”, που άλλαξε τον κόσμο, και αναφέρομαι στην πτώση των Σοβιέτ και την επέλαση της παγκοσμιοποίησης. Οι πρώην (;) μπολσεβίκοι, λοιπόν, βολεύτηκαν. Άλλοι έφτασαν να είναι μέχρι και υπουργοί, στελέχη του κυβερνητικού μηχανισμού, δικαστές, βουλευτές, αστυνομικοί, είναι παντού και βέβαια και μέσα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κόλαση η ψυχή του κάθε εξωμότη και μέσα στην κολασμένη ψυχή τους, που έχουν πουλήσει στον “αντίχριστο” (Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης) του καπιταλισμού (πλουτοκρατία), παραμένει το ΜΙΣΟΣ τους ενάντια στους Εθνικιστές.

Και έτσι σήμερα η “δημοκρατία” εκδικείται του Χρυσαυγίτες και σε αυτήν την εκδίκηση πρωταγωνιστές και δήμιοι είναι τα ορφανά του Μαρξ, του Στάλιν, του Τρότσκι, που είναι πλέον φιλελεύθεροι. Ας γνωρίζουν ότι γνωρίζουμε το μίσος τους. 

Exit mobile version