Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!

Σε άλλο, πολύ πρόσφατο, άρθρο είχα γράψει ότι περιμένω τις εξελίξεις ! 

Φαίνεται να έρχονται γρήγορα με τη μορφή της υποδουλώσεως της θρησκείας στους άθεους και άθρησκους ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ” !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! Εσείς που υποτίθεται ότι είστε οι προστάτες και οι κήρυκες της θρησκείας, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ, εμφανή, εξαίρεση δείχνετε ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΟΥΛΕΊΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑΣ! Τι θα κάνετε;

Για δεύτερη χρονιά διαφαίνεται σαφέστατα ότι συμπράττετε με τους εχθρούς ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ! ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΕΙΣΘΕ ΑΠΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…!

ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ(;) ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΕΜΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ! Δέχεστε τελείως γελοίες καταστάσεις!.

Επί παραδείγματι: Ο Ναός του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα ανέτως χωράει 8.000  (οκτώ χιλιάδες) πιστούς..το λιγώτερο! Δεχθήκατε να “λειτουργή” , όποτε το επέτρεπαν οι αντίθεοι, με 9 , ( ΕΝΝΕΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ! Το ίδιο και με άλλους ανάλογους Ναούς!

Είναι τόσο μεγάλοι οι χώροι των ναών ώστε υπολογίζονται ως ύπαιθρο!

Οποιοσδήποτε, δικαιούται να έχη αμφιβολίες για τα όσα διδάσκη, η θρησκεία ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ !Λιτανείες και δημόσιες προσευχές έπρεπε να ζητάτε!

Η αποστολή σας είναι η υπεράσπιση του ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ” ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΣ”! Δέν είναι καταστήματα οι εκκλησίες !

Μα καλά! Όταν εκφράζεσθε “πολιτικώς ορθώς” και συμφωνείτε για τα όσα πλήρως αποδομητικά της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας θέλουν οι αντίθεοι, και μετά, ψάλλετε  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ, δεν φοβάστε μήπως εισπράξετε λοιδωρίες και γελοιοποίηση, από  εξοργισμένους; Ακόμα και τα νήπια θα ειπούν ότι η θρησκεία είναι ένα “περίπλοκο παραμύθι!”

Είτε δεν πιστεύατε ποτέ, σε Θεό και θαύματα, είτε ΥΠΟΤΑΧΘΉΚΑΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΊΣΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ! (Και εσάς μαζί)

Ποιός σοβαρός Χριστιανός θα ήθελε πλέον  να συμμετάσχη σε μιά εκκλησία με ΕΣΑΣ ηγέτες και… Ταγούς !Μάλλον με καρναβαλίστικη  συγκέντρωση θα έμοιαζαν οι λειτουργίες!

Από την Αρχαιότητα, η θρησκεία στην Ελλάδα ήταν μαζί μέ την Εθνική συνείδηση οι ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ! ΤΩΡΑ, ΧΑΡΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!

Υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΤΑΤΟΣ τρόπος να τους αντιμετωπίσετε! Τίποτε δεν κάνετε! Ολονέν και περισσότερο συντάσσεσθε με τους άθεους!!!

Μήπως ο ΘΕΟΣ βαρέθηκε πλέον τους ελληνόφωνους και αποφάσισε να τους ξεφορτωθή ;

Κατά τα άλλα…Καλό “νομικόν φάσκα”…Αγιώτατοι !(Δική σας η έκφραση)

Εμείς περιμένουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΗ !

Κώστας Παπαδημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η προσωρινή απαγόρευση της λατρείας, για την προστασία της υγείας, παραβιάζει τη θρησκευτική ελευθερία

Exit mobile version