Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με τέτοιες Ελληνίδες υπάρχει ακόμη Ελπίδα

Τις τελευταίες δεκαετίες ακούμε από πάρα πολλούς ανθρωπιστές που δρουν φυσικά επιλεκτικά, διάφορες διακηρύξεις υπέρ της προστασίας των γυναικών, κατά των περιπτώσεων βίας εναντίον τους, και φυσικά κατά των περιπτώσεων υποτίμησης τους και προσβολής τους. Αυτές οι αναντίρρητα καταδικαστέες πράξεις όμως κατά πόσο βγαίνουν στην επιφάνεια όταν στρέφονται σε μια Εθνικίστρια; 

Η απάντηση δόθηκε με την τοποθέτηση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, εκεί όπου επειδή εξέθεσε πρόσωπα και καταστάσεις για εγκλήματα που έχουν τελεστεί εδώ και χρόνια, αντιμετώπισε μια ολομέτωπη επίθεση από όλες τις παρατάξεις – που παρά τις διαφορές τους ενώθηκαν εύκολα απέναντι σε μία και μόνο Εθνικίστρια χωρίς να αποτελεί τίποτα για αυτούς το ότι απευθύνονταν σε μια γυναίκα – κατά την οποία οι δήθεν «πολιτισμένοι» και «δημοκράτες» εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης την εξύβρισαν επανειλημμένα με χυδαιότητες και την απειλούσαν απροκάλυπτα, ενώ από την άλλη οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως «πατριώτες» που ήταν παρόντες στην συνεδρίαση επέλεξαν να σιωπάσουν δείχνοντας την δειλία τους.

Φυσικά δεν περιμένουμε καμία καταδίκη των ανωτέρω από κανέναν φορέα και κανένα πολιτικό κόμμα, εξάλλου δεν την χρειαζόμαστε ούτε εμείς ούτε η Εθνικίστρια Ανεξάρτητη Σύμβουλος, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πως όλοι αυτοί που δείχνουν ιδιαίτερες ευαισθησίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα ανεξαρτήτως διακρίσεων και πολιτικής τοποθέτησης, δυσκολεύονται πολύ να αναγνωρίσουν ακόμα κ την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση στο πρόσωπο της Συναγωνίστριας γιατί είναι «νεοναζί».

Εμείς θέλουμε απλά να σταθούμε στο ότι όταν υπάρχουν Ελληνίδες των οποίων η Ψυχή και η Καρδιά είναι τόσο μεγάλες και αλύγιστες, τότε Συναγωνιστές ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ!

Όταν υπάρχουν Ελληνίδες που υπερήφανα υψώνουν ψηλά την γροθιά τους απέναντι στις βρώμικες χειροπέδες του καθεστώτος τότε κανένας μας δεν μπορεί να λυγίσει με τις καταδίκες μιας στημένης δίκης. Όταν υπάρχουν Γυναίκες που με το χαμόγελο στα χείλη τους ξεφτιλίζουν τις γελοίες συκοφαντίες εναντίον του Κινήματος μας, τότε κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να έχει το κεφάλι του σκυφτό. 

Όταν υπάρχουν Εθνικίστριες που στερούμενες τους Ανθρώπους τους, συνεχίζουν απρόσκοπτα τον Αγώνα τότε κανείς μας δεν νοείται να λιγοψυχήσει. 

Όταν υπάρχουν Συναγωνίστριες που καταφέρνουν να κάνουν άνω κάτω ένα ολόκληρο Δημοτικό Συμβούλιο – φερέφωνο της αντεθνικής εξουσίας και φανερώνουν το πραγματικό πρόσωπο των παρατάξεων οι οποίες ενώνονται ενάντια σε μόνο μια υπερήφανη Εθνική Φωνή, όταν υπάρχουν τέτοιες Αγωνίστριες που αναγκάζουν τους επαγγελματίες πολιτικούς σε χυδαίους αλαλαγμούς που στερούνται επιχειρημάτων και όλα αυτά μέσα σε μόλις ένα λεπτό, τότε οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να σταθούμε δίπλα τους μέχρι την Νίκη.

Όταν υπάρχουν τέτοιες Ελληνίδες, τότε υπάρχει ακόμα Ελπίδα !

Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή – Μέτωπο Νεολαίας

Exit mobile version