Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρώμα και δυσωδία πίσω από την δολοφονία Καραϊβάζ

Εδώ και πέντε τουλάχιστον χρόνια στην δικαιοσύνη υπάρχει αναφορά για την δράση εγκληματικής οργανώσεως με στοιχεία, τα οποία προέκυψαν από ηχογραφημένο υλικό συνομιλιών τηλεφώνων, κυρίως κινητών. Μέλη της εγκληματικής οργανώσεως σύμφωνα με το πόρισμα αστυνομικοί, πολίτες και δικηγόροι. Η οργάνωση είχε διεισδύσει σε υπηρεσίες της αστυνομίας και παρείχε κάλυψη σε κυκλώματα πορνείας, προστασίας κέντρων “διασκεδάσεων” και σε παράνομες λέσχες μαύρου τζόγου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σχετικό έγγραφο της παγωμένης (γιατί άραγε;) δικογραφίας:

“κύκλωμα αποτελούμενο από 30 περίπου δικηγόρους πολίτες εν ενέργεια και απόστρατους αξιωματικούς της Αστυνομίας διευκολύνει και παρέχει την απαραίτητη κάλυψη για την εκτέλεση παράνομων δραστηριοτήτων νυχτερινών καταστημάτων σε περίπου 350 οίκους ανοχής, 250 studios, 300 παράνομα καζίνα στο λεκανοπέδιο της Αττικής με έσοδα περίπου 1.000.000 ευρώ μηνιαίως”.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την δολοφονία Καραϊβάζ. Ο δολοφονηθείς δημοσιογράφος αναφερότανε στις συνομιλίες και για τον λόγο αυτό είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις ΕΓΓΡΑΦΕΣ στην δικαιοσύνη γιατί φερόταν να έχει οικονομικές συναλλαγές με τους εμπλεκόμενους στην εγκληματική οργάνωση και υπήρχε ηχογραφημένο υλικό, στο οποίο προέκυπτε ότι τηλεφωνούσε σε αξιωματικούς της αστυνομίας και τους ζητούσε να μη γίνει έλεγχος σε βάρος ατόμων, που εκατηγορούντο για την εγκληματική τους δραστηριότητα! 

Μία πολύ βρώμικη υπόθεση, λοιπόν, πίσω από την δολοφονία Καραϊβάζ, που “σέρνεται” πέντε ολόκληρα χρόνια και γύρω από την οποία έχουν γίνει… 25(!) δολοφονίες τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και είναι όλη αυτή η ιστορία ένα ακόμη δείγμα πόσο βρώμικο είναι αυτό που αποκαλούν με θράσος “δημοκρατία” αυτοί που εξουσιάζουν την χώρα.

Exit mobile version