Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Facebook και Twitter κατά Χρυσής Αυγής! Κανένα πρόβλημα για τους “πατριώτες” και “εθνικιστές”

Πριν λίγες ημέρες έπεσαν οι λογαριασμοί στο Twitter εκατοντάδων φίλων της Χρυσής Αυγής σε Κρήτη, νησιά του Βόρειου Αιγαίου, Λακωνία, Πελοπόννησο, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία. Το Twitter ακολουθεί την τακτική του Facebook, μία τακτική, που έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε τουλάχιστον χρόνια. Αυτή είναι η περίφημη “ελευθερία” του διαδικτύου…

Οι καταγγελίες για το Facebook μάλιστα και τον ρόλο που παίζει ήταν το αντικείμενο αποκαλυπτικού άρθρου του Αγγλικού τύπου. Συγκεκριμένα γράφτηκε:

“Το Facebook χειραγωγεί τους πολίτες σε 25 χώρες. Αρχηγοί κρατών διασπείρουν ψεύδη. Τριάντα υποθέσεις χειραγώγησης σε 25 χώρες. Ένα νέο κεφάλαιο στα σκάνδαλα του Facebook; Αυτή τη φορά οι αποκαλύψεις για τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πάνε ένα βήμα παραπέρα. 

Ο “Guardian” ξεδιπλώνει τους τρόπους με τους οποίους αρχηγοί κρατών χρησιμοποιούν το Facebook για να διασπείρουν ψεύδη, να χειραγωγούν τους πολίτες και να πλήττουν τους αντιπάλους τους, εκμεταλλευόμενοι ένα κενό ασφαλείας, στη δημοφιλή πλατφόρμα.”

Μεγάλο ψέμα, λοιπόν, ότι ΟΛΑ είναι ελεύθερα στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στα περίφημα “social media”, στα οποία η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ είναι σκληρή. Γιατί, όμως, αυτό μένος κατά της Χρυσής Αυγής; Ασχολείται ολόκληρο το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ με τους λογαριασμούς των Χρυσαυγιτών στην Ελλάδα; Η απάντηση υπάρχει στο δημοσίευμα της Αγγλικής εφημερίδας. Ειδικότερα εις ό,τι αφορά τι συμβαίνει σε κράτη όπως η Ελλάδα τον λόγο έχει η κυβέρνηση της χώρας και το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ στο Ιντερνέτ, που ελέγχει τα πάντα. Στην Ελλάδα λοιπόν υπάρχει ένας συγκεκριμένος “ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ” του διαδικτύου και αυτός είναι που κυνηγάει την Χρυσή Αυγή, αλλά δεν ενοχλεί τους “πατριώτες”, που πολεμάνε την Χρυσή Αυγή, γιατί αυτό βολεύει το Σύστημα.  

Exit mobile version