Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολύμορφη Δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης εν όψει της Λαμπρής

Λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και το θαύμα της Ανάστασης, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής στήριξαν τους συμπολίτες μας με όλους τους δυνατούς τρόπους. 

Συγκεκριμένα, Συναγωνιστές προέβησαν σε προσφορά εορταστικών γευμάτων σε οικογένειες οι οποίες το έχουν ανάγκη, και μπόρεσαν έτσι να συμβάλλουν έστω και στο ελάχιστο ως προς την καλύτερη ποιότητα ζωής των Ελλήνων οι οποίοι είναι τα μεγαλύτερα θύματα απο τις συνθήκες της καραντίνας που έχει κυριολεκτικά φτωχοποιήσει τον Λαό. 

Επίσης πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία της Πράσινης Πτέρυγας για τους – δυστυχώς – πολλούς ασθενείς που χρειάζονται αίμα. Εν μέσω της υγειονομικής κρίσης κληθήκαμε και προσφέραμε μεγάλες ποσότητες αίματος που κάλυψαν τις ανάγκες ολόκληρου νοσοκομείου και μέλημα μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους Έλληνες σε κάθε μας βήμα! 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή που τόσο άδικα έχει πολεμηθεί από το σύστημα και το παρακράτος, δεν θα σταματούσε ποτέ να προσφέρει απλόχερη βοήθεια στον ελληνικό λαό και το μόνο το οποίο ζητάμε είναι οι Αγνοί Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές να πυκνώσουν τις τάξεις μας για να δυναμώσουν την δική τους φωνή στα δημοτικά συμβούλια και στις πλατείες ! Χρόνια Πολλά και Καλή Λαμπρή !

Exit mobile version