Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δ.Σ. ΑΘΗΝΩΝ: ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Αθηναίων και στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, φάνηκε για ακόμα μια φορά πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος εξακολουθεί να αποτελεί την δύναμη ανατροπής που όλοι τρέμουν.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων, είτε αυτοαποκαλούνται δεξιοί είτε αριστεροί, αφιέρωσαν τον χρόνο τους σε επιθέσεις εναντίον της δημοτικής συμβούλου Μιχαλολιάκου Ουρανία επιδεικνύοντας το μένος τους απέναντι στην Χρυσή Αυγή με άσεμνους και χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Η Συναγωνίστρια στην τοποθέτηση της δεν παρέλειψε να απαντήσει σε όλους χωρίς να πέσει στις ύπουλες παγίδες που έστησαν οι κατ’ εξοχήν συκοφάντες και υβριστές των Εθνικιστών.

Αναφέρθηκε αρχικά στις προσβλητικές εκφράσεις που εκτοξεύτηκαν εναντίον της στην προηγούμενη αλλά και σε αυτήν την συνεδρίαση σημειώνοντας ότι οι συκοφαντίες και οι κατηγορίες που εξαπέλυσαν οι δήθεν υπερασπιστές της νομιμότητας είναι μεταξύ άλλων και μηνύσιμες.

Βεβαίως, τέτοιες συμπεριφορές μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν στους Εθνικιστές αφού πολύ απλά τα παραληρήματα των αντιπάλων μας εδώ και δεκαετίες δεν έχουν την παραμικρή υπόσταση ή αξία.

Αναφέρθηκε ακόμα στο ειρωνικό γεγονός κατά το οποίο ολόκληρος ο αριστερός και «αντιεξουσιαστικός»  χώρος διαμαρτύρεται για δικαστική ασυλία, ενώ τέλος «συνεχάρη» όλους τους δηλωσίες δημοκράτες οι οποίοι δεν διστάζουν να προσβάλλουν τους Έλληνες ψηφοφόρους ζητώντας να αποπεμφθούν όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του Κινήματος μας.

Η Χρυσή Αυγή, παρά τον πόλεμο λογοκρισίας που δέχεται και τις επαναλαμβανόμενες νουβέλες περί διάλυσης, με τους εκπρόσωπους της και την διαρκή πολιτική της δράση, αποτελεί την φωνή των ελεύθερων Ελλήνων σε ολόκληρη την χώρα!

Exit mobile version