Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 374!

Η  ΥΒΡΙΣ!

Κατά τους Αρχαίους ΕΛΛΗΝΕΣ, η ύβρις ήταν μια μίξις αλαζονείας, τάσεως προς ανατροπή της τάξεως του κόσμου και ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕΩΣ, τόσον των ανθρωπίνων νόμων ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΙΚΩΝ!!!

Στο τέλος επέφερε την πτώσιν και καταστροφήν του υβριστού! 

Εν τω μεταξύ όμως εάν ο υβριστής κατείχε εξουσίαν είχε επιφέρει πλείστα όσα δεινά εις το ΕΘΝΟΣ  του….

Αν παραλληλίσουμε όλα αυτά, με τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα αυτήν την στιγμήν, θα ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν πολλές συνομοταξίες ΥΒΡΙΣΤΩΝ!! 

Κατ’ αρχήν οι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ… ακολουθούμενοι από την συντριπτική πλειοψηφία των ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, τους ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ και πολλούς από τους κατώτερους, καθώς και μίαν πλειάδα λεγομένων επιστημόνων ΙΔΙΩΣ ΙΑΤΡΩΝ, οι οποίοι έχουν ξεχάση κάθε έννοια δεοντολογίας, χρησιμοποιούν την οποιαδήποτε, (κατά μεγάλο μέρος  δολίως κατασκευασμένη) ΚΡΙΣΙΝ, πρός προσωπική τους προβολήν και υποδουλώσιν, μέσω του τρόμου του θανάτου, του λαού που υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύουν…

Χρησιμοποιούν όλες αυτές οι συνομοταξίες τα πάντα για την ικανοποίησιν της αλαζονείας τους, την προβολή του “ΕΓΩ” τους και συχνά των ψυχοπαθητικών καταστάσεων που τους κατατρύχουν !

Όλοι αυτοί παραβιάζουν συνεχώς κάθε έννοια λογικής κάθε ανθρώπινο και ΘΕΙΚΟΝ ΝΟΜΟΝ !

Όταν όμως συμβαίνουν αυτά τότε εμφανίζεται…

Η ΘΕΑ ΑΤΗ! (ή ΑΤΤΙΣ κατά τον Decharme)

Αυτή επιφέρει θόλωσιν του ΝΟΥ και εξωθεί σε ΠΙΟ ΒΑΡΙΆ ΛΑΘΗ! 

Ο Υβριστής πλέον, περιπίπτη εις ΠΑΡΑΝΟΙΑΝ η οποία θα φέρη την τελική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ!

Φαίνεται ότι σε αυτό το στάδιο έχουν φθάσει οι συνομοταξίες που προανέφερα!

ΑΛΛΑ… όλα αυτά είναι η αιτία να  εκκινήσει…

Η ΝΕΜΕΣΙΣ!

Πλέον η κατάσταση γίνεται άσχημη για τους υβριστάς, επειδή η Νέμεσις αντιπροσωπεύει την οργή και απόφαση προς εκδίκηση τών θεών!

Καί τότε έρχεται …

Η ΤΊΣΙΣ

Η έλευσή της επιφέρει πλέον, ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑΝ, ΣΥΝΤΡΙΒΉ, ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΏΝ!

Αυτά, όσον αφορά τους Αρχαίους και την ανεπανάληπτη Σοφία και μεγαλείον του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!

Ας έρθουμε τώρα με ειρωνική διάθεσιν στα συμβαίνοντα γύρω μας!

Το δράμα το ζούμε, ας δούμε λίγο τήν γελοία του παράμετρον!

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο του 2021, οι Ειδικοί φαίνεται ότι έκαναν μια μεγάλη ανακάλυψη!

Εάν η Ανάστασις εορτασθή στις 9 το βράδυ με διπλές μάσκες, αποστάσεις κλπ.,

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΗ! Στις 12, μετά τρείς ώρες, Τότε ΚΟΛΛΑΗ! Αντιπαρέρχομαι τις υπόλοιπες βλακείες που έχουν ειπωθή!

Μα, αμνοερίφια που θα σπεύσετε στις εκκλησίες στις 9, δεν καταλαβαίνετε ότι ο σκοπός είναι η χειραγώγηση, να σας μάθουν να υπακούετε  στην εξαφάνιση της θρησκείας; Όχι για τον “κορονοϊό”, αλλά για να μαθαίνετε να μήν διαμαρτύρεσθε για τίποτα! Να μην διαμαρτυρηθήτε για τον άκρατο εποικισμό, και κατάληψη της χώρας από Αφρο Ασιάτες μουσουλμάνους!

Σας έχουν τόσο τρομοκρατήσει ώστε άν σας έλεγαν ότι αν δεν καταργηθη επισήμως η θρησκεία, θα πεθάνετε από τον “ΙΟ” μάλλον θα το δεχόσαστε αμέσως!

Αντιληφθήτε τι γίνεται γύρω σας!

Ο πασίγνωστος ιστορικός  Σαράντος Καργάκος είχε ειπή: “Είμαι ευτυχής που θα πεθάνω και δεν θα δώ τον διαμελισμό της Ελλάδας”!

Παντού, σε στρατηγικά σημεία, ξεφυτρώνουν δομές λαθρομεταναστών! Τους διασπείρουν παντού βάσει σχεδίου! Δεν το βλέπετε; Η άλωση της Ελλάδας καί η διάλυση τής οικονομίας είναι ο σκοπός, όχι η προστασία σας!

Έχουν ακουστή οι πιο γελοίες προτάσεις από “ειδικούς”! Ένας πρότεινε να κυκλοφορούν (οι ελληνόφωνοι φυσικά ) με μόνα, ζυγά, σαν αυτοκίνητα! Άλλη, να πηγαίνουν για τρόφιμα οι ηλικιωμένοι μέχρι τις 8.30 το πρωί! Μιά άλλη, συμβούλευσε με σοφίαν, να μη μιλάμε δυνατά και να μη γελάμε!

Θέλω να ιδώ άν θα συνεχιστή το ΒΛΑΚΩΔΕΣ μέτρο της μάσκας στούς ανοιχτούς χώρους και το καλοκαίρι, καθώς και η απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα!

Δεν χρειάζεται να γράψω τίποτε άλλο !

ΤΟ “ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ”, ΟΔΕΥΗ ΟΛΟΤΑΧΩΣ, ΜΕ ΟΔΗΓΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ! ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 374! ΤΟ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ! 

ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ!

Κώστας Παπαδημητρίου

Exit mobile version