Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία αντίδραση από τους “πατριώτες” για την τουρκική πρόκληση στην Θράκη

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Για αυτονομία των “τούρκων” της Θράκης μίλησε μέσα στην Κομοτηνή ο Τούρκος υφυπουργός έχοντας πίσω του φόντο το τουρκικό εθνόσημο και την λέξη “κιουμουλντζίνα” που είναι η ονομασία της Κομοτηνής στα τουρκικά! Καμία αντίδραση από τους “πατριώτες” σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Θράκη για την νέα τουρκική πρόκληση μέσα στην ίδια την καρδιά της Ελλάδος στο έσχατο σύνορο του έθνους μας στην Θράκη μας. 

Πέρασε ο καιρός που οι Εθνικιστές με ψυχή και πρωτοπορία την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαδήλωναν δυναμικά στο τουρκικό προξενείο και στους δρόμους της Θράκης ενάντια στις τουρκικές προκλήσεις. Θυμηθείτε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όταν διαδήλωνε ενάντια στην επίσκεψη Ακτουνά, όταν οδηγούσε με δυναμισμό πορείες και συγκεντρώσεις εθνικιστών και πατριωτών ενάντια στους νεοοθωμανούς, που θέλουν την γη μας και δεν το κρύβουν. Γιατί η αυτονομία είναι το πρώτο τους βήμα και θέλουν στην συνέχεια να κάνουν την Θράκη μας ένα νέο Κόσσοβο. Που είστε “πατριώτες” που σας ενοχλούσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την πολεμήσατε με λύσσα και πάθος σαν μισθοφόροι της Νέας Δημοκρατίας του κόμματος της ελληνοτουρκικής “φιλίας”;

“Όσοι ζωντανοί” θυμηθείτε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που υπάρχει σε πείσμα των καιρών ενάντια σε ραγιάδες, προδότες και προσκυνημένους.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Exit mobile version