Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραμύθι η σύγκρουση Δένδια-Μητσοτάκη

Έσπευσαν οι εσωκομματικοί αντίπαλοι του Μητσοτάκη (υπάρχουν αλήθεια;…) να υιοθετήσουν ως αντίπαλο πολιτικό δέος του Κυριάκου τον Δένδια μετά τις δηλώσεις του, που ήταν δήθεν η απάντηση στην Τουρκία. Απάντηση στην Τουρκία θα ήταν μόνο μία σκληρή ΕΘΝΙΚΗ πολιτική και αυτό δεν υπάρχει και με τα λόγια δεν σταματάς ούτε το Oruc Reis, ούτε τον τουρκικό στόλο, ούτε τα F-16 της Άγκυρας, που πετάνε επάνω από τα νησιά μας. Το δειλό και ξενόδουλο πολιτικό κατεστημένο με ντελάληδες τα πουλημένα ΜΜΕ πουλάνε πατριωτισμό με λόγια, όμως ποτέ με λόγια δεν υπερασπίσθηκε ένα Έθνος!

Την Τουρκία που μας απειλεί και δεν το κρύβει δεν πρόκειται να σταματήσει ο επιτήδειος Δένδιας, που ανέξοδα και με τις ευλογίες του Μητσοτάκη είπε τα όσα είπε στον Τσαβούσογλου. 

Καμία σύγκρουση δεν υπάρχει μεταξύ Δένδια-Μητσοτάκη. Απλά ο Δένδιας προσπαθεί να ανεβάσει τις πολιτικές του μετοχές για την περίπτωση της ραγδαίας πτώσης Κυριάκου. Αυτήν την κατά φαντασίαν σύγκρουση έσπευσαν να χειροκροτήσουν όσοι ευρίσκονται εκτός του σκληρού πυρήνα της εξουσίας (ανάμεσά τους και “πατριώτες”), οι οποίοι ελπίζουν να βρεθούν κοντά στην “κουτάλα” και τις μίζες, που τώρα είναι υπόθεση ενός στενού κύκλου και βεβαίως των πάντοτε χρήσιμων στην παγκοσμιοποίηση χαρτογιακάδων του συστήματος Σημήτη. 

Όσο για τον Δένδια είναι ένας καθ’ όλα πολιτικός “ανεμοδείκτης”, που με περισσό αμοραλισμό εκμεταλλεύεται τις περιστάσεις και τους αφέντες, φιλοδοξώντας να γίνει κάποτε αυτός αφέντης. Εκτός από τους εκτός της Ελλάδος φίλους του, που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι, μη ξεχνάμε πως από πιστός στον Σαμαρά, βρέθηκε να είναι αγαπημένος των Καραμανλικών και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το μεγάλο πολιτικό άλμα του όμως το έκανε στήνοντας την σκοτεινή πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Μέχρι τότε ήταν σχεδόν άγνωστος, ένας βουλευτής επαρχίας από τον σωρό.

Exit mobile version