Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ” κατά Χρυσής Αυγής! Ούτε λέξη για το πανό στο Εφετείο Αθηνών και το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 συμπληρώθηκαν 6 μήνες από την ημέρα (22 Οκτωβρίου 2020) που συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Στην Αθήνα αναρτήθηκε πανό ενάντια στην ΑΔΙΚΗ απόφαση και έπεσαν φέιγ βολάν. Το ίδιο και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η δράση αυτή των Νέων Εθνικιστών φυσικά και έγινε γνωστή και υπήρξε και σχετική δημοσίευση στο διαδίκτυο με φωτογραφικό υλικό. Τα ΜΜΕ, όμως, του Συστήματος επέλεξαν και πάλι τον δρόμο της συνωμοσίας σιωπής. Ούτε λέξη για Χρυσή Αυγή. Η σκληρή γραμμή της πολιτικής της “ΜΝΗΜΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ” ενάντια στο ΑΛΗΘΙΝΟ Εθνικιστικό Κίνημα συνεχίζεται. Πιστεύουν αλήθεια ότι με τον τρόπο αυτό θα ξεχάσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, που πίστεψαν και ακολούθησαν την Χρυσή Αυγή για δέκα ολόκληρα χρόνια, ό,τι έζησαν, ό,τι ονειρεύτηκαν, θα ξεχάσουν αυτό για το οποίο με πάθος και πνεύμα θυσίας αγωνίστηκαν; Πιστεύουν αλήθεια ότι στήνοντας “εθνικιστικά” κόμματα-μαϊμούδες θα ξεχάσει ο Λαός την Χρυσή Αυγή; 

Έστειλαν άδικα στην φυλακή σαράντα άτομα. Ο ένας από αυτούς μάλιστα πέθανε! Ούτε λέξη τα ΜΜΕ. Μέσα από τις διώξεις και τις φυλακές, την σιωπή και το πνεύμα το εκδικητικό μίας σάπιας και διεφθαρμένης ψευτοδημοκρατίας, μέσα από το Τίμιο Αίμα των δύο Εθνομαρτύρων του Κινήματος, του Γιώργου και του Μάνου, θα ανατείλει μέσα από το σκοτάδι της τυραννίας και πάλι δυνατό το ΑΛΗΘΙΝΟ Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή!   

Ψηλά τις Σημαίες, θα ανεμίσουν και πάλι τα Λάβαρα με τον Μαίανδρο στις Λεωφόρους των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Μέχρι το τέλος Πιστοί, ως την Νίκη.

Ν.Κ. – Χρυσαυγίτης για πάντα

Exit mobile version