Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελλάδα, η Ινδία, ο κορωνοϊός και η προπαγάνδα του Συστήματος

Ένας χρόνος και πλέον έχει περάσει από την ημέρα κατά την οποίαν ο Μωυσής-Μητσοτάκης ανέλαβε τον ρόλο του σωτήρα του λαού από τον γνωστό ιό. Μέτρα σπασμωδικά, που έσπαγαν κατά περίσταση και σκληροί αστυνομικοί έλεγχοι, που σταμάτησαν, μόλις κατάλαβαν το υψηλό πολιτικό κόστος από αυτούς. Μη γελιόμαστε, δεν μετρούσαν κρούσματα και νεκρούς, ψήφους μέτραγαν και μετράνε…

Ήδη διανύουμε μία περίοδο “χαλάρωσης” των μέτρων, που πιστεύουμε ότι ήδη είναι αργά, αφού η εθνική οικονομία έχει ήδη καταστραφεί. Η προπαγάνδα πάντως (με το αζημίωτο ασφαλώς…) καλά κρατεί. Έτσι σε κανάλια και εφημερίδες διαβάζουμε για την “τραγική” κατάσταση της Ινδίας από τον κορωνοϊό σε αντίθεση βεβαίως με την Ελλάδα, που “σώθηκε” από τον Μωυσή-Μητσοτάκη. Ιδού η σχετική είδηση:

“Πάνω από 200.00 οι νεκροί στην Ινδία. Το όριο των 200.000 νεκρών από την πανδημία ξεπέρασε χθες η Ινδία, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία η χώρα δοκιμάζεται έντονα από την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε μάλιστα σχετικά το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας, για πρώτη φορά επίσης οι θάνατοι ασθενών με Covid-19 μέσα σε 24 ώρες ξεπέρασαν το επίπεδο των 3.000, ανήλθαν συγκεκριμένα στους 3.293, με τον απολογισμό της πανδημίας μέχρι τώρα να φτάνει τα 201.187 θύματα. “Μαύρο, παγκόσμιο ρεκόρ” κατέγραψε επίσης η χώρα του 1,3 δις. κατοίκων και σε σχέση με τα κρούσματα, τα οποία μέσα σε ένα 24ωρα έφτασαν τα 360.960.”.

“ΤΡΑΓΙΚΟΣ”, λοιπόν, για τα πληρωμένα ΜΜΕ ο αριθμός των 200.000 νεκρών στην Ινδία. Μόνο που η Ινδία έχει πληθυσμό 1,3 δισεκατομμύρια! Στην Ελλάδα με 10 σχεδόν εκατομμύρια πληθυσμό έχουμε 10 χιλιάδες νεκρούς, δηλαδή το 0,1%. 

Εάν στην Ινδία κυβερνούσαν οι “σωτήρες” της Ελλάδος δεν θα είχαν 200 χιλιάδες νεκρούς, αλλά 1 εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες νεκρούς! 

Πώς είμαστε, λοιπόν, καλύτερα από την Ινδία; 

Exit mobile version