Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας Μητροπολίτης μιλάει για “χρυσαυγιτικες μεθόδους”

Βγήκε σουλάτσο στα κανάλια ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος, που ανέστησε και αυτός τον Χριστό στις εννιά αντί στις δώδεκα για να καταγγείλει τους Ιερείς, που είχαν το θάρρος να παραμείνουν πιστοί στον όρκο τους και να πράξουν κατά τα πατροπαράδοτα και να πουν το Χριστός Ανέστη στις δώδεκα η ώρα! Και διαμαρτυρήθηκε ότι τον απειλούν με… “χρυσαυγίτικες μεθόδους”! 

Αλήθεια, μπορεί να μας πει ο Μητροπολίτης πότε Χρυσαυγίτες βεβήλωσαν Εκκλησίες όπως οι αναρχικοί; Πότε μουντζούρωσαν με τρόπο βλάσφημο Ιερές Εικόνες στις πορείες τους; Φυσικά και δεν μπορεί να μας πει γιατί δεν συνέβη ποτέ. 

Όμως ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος θέλει να είναι αρεστός στους ισχυρούς και γι’ αυτό εξαπολύει ευκαιρίας δοθείσης και αυτός ένα ανάθεμα κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία ποτέ δεν ενόχλησε την Εκκλησία και αντίθετα, από τα όποια έσοδά της, δόθηκαν χρήματα σε Μητροπόλεις και διοργάνωσε συσσίτια για φτωχούς. Όμως ο Μητροπολίτης Παύλος, σε αντίθεση με τα τιμημένα Ράσα του Έθνους, θέλει να είναι υπάκουος προς την εξουσία είτε αυτή είναι ο Σουλτάνος είτε ο Μητσοτάκης…

Exit mobile version