Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Για αυτούς που δεν θυμούνται, για αυτούς που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ

http://www.nmichaloliakos.gr

Μοιραστήκανε δόξα, χρήμα και φήμη και ξαφνικά δεν θυμούνται τίποτε, λησμόνησαν τα πάντα. “No Money, No Honey”. Αναμενόμενο… Όποιος έχει μελετήσει την Ιστορία γνωρίζει ότι αυτό αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση. Πολιτική εξουσία, θέση κυριαρχίας, Αυτοκρατορίες ολόκληρες όποτε πέφτουν αφήνουν πάντοτε πίσω τους στρατιές απίστων.

Λησμονώ όσους με λησμόνησαν, αφού στην πραγματικότητα ποτέ δεν υπήρχαν και απλά τους έφερε ο καιρός, ο άνεμος που φυσούσε και φούσκωνε τα πανιά μας. 

Παρηγορία θερμή στις καρδιές μας, στις καρδιές όλων όσων μέσα στα κελιά της φυλακής δεν προσκυνήσαμε και παραμένουμε Χρυσαυγίτες ΑΥΤΟΙ, που δεν ξέχασαν και ανάμεσά τους και άνθρωποι ξεχωριστοί σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, Υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες, που πυρώνει το είναι τους, την θέλησή τους την αδάμαστη το όνειρο, που κτίσαμε με αγώνες και θυσίες. Και ανάμεσά τους και νέα παιδιά, που δεν πρόλαβα να γνωρίσω παραμένουν ΠΙΣΤΟΙ στα Τιμημένα Μελανέρυθρα Λάβαρα της Χρυσής Αυγής σε αντίθεση με αυτούς που ψεύτικα φώναζαν Ζήτω κάτω από αυτά τα ίδια Λάβαρα.

Για όλους αυτούς που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ  Συνεχίζω για να ξημερώσει μία Νέα Ημέρα στην σκλαβωμένη Πατρίδα μας.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος – Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Φυλακές Δομοκού 2021 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version