Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα πακιστανικά καρτοκινητά, ο Φουρθιώτης και η δίωξη της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση Σαμαρά

Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης ως γνωστόν προφυλακίστηκε. Γεγονός είναι πάντως ότι δεν μάθαμε το πολιτικό βάθος της όλης υποθέσεως, αφού είναι δεδομένο ότι με “άνωθεν εντολή” είχε αστυνομική φρουρά… 14 ατόμων(!) και φυλάκιο έξω από το σπίτι του. 

Σιωπή από τα ΜΜΕ, σιωπή και από το ΚΚΕ, που ως γνωστόν αντί για επανάσταση κάνει “μπίζνες” με “όφσορ” εταιρείες. Όπως αυτή, στην οποία πούλησε τον 902 που είχε πάρει από το κράτος δωρεάν. Μέσα στα πλαίσια των δημοσιευμάτων και ένα πακιστανικό κινητό. Διαβάζουμε:

“Πολλά ερωτήματα για το πακιστανικό κινητό που διέθετε ο παρουσιαστής. Αίσθηση και έντονο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι στην κατοχή του παρουσιαστή του καναλιού Νέο Epsilon βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πακιστανικό κινητό, ένα τηλέφωνο “σκιά” ή “φάντασμα”, όπως αποκαλείται στη γλώσσα του υποκόσμου, τα οποία είναι καρτοκινητά τηλέφωνα που ενεργοποιούνται σε ψευδή στοιχεία κυρίως αλλοδαπών άγνωστης διαμονής, ώστε να μην εντοπίζεται ο κάτοχός τους.

Από το συγκεκριμένο τηλέφωνο έγινε η επικοινωνία με τους κακοποιούς. Όμως γιατί κατείχε ο Μένιος Φουρθιώτης το συγκεκριμένο τηλέφωνο και πότε περιήλθε στα χέρια του;”…

Φαίνεται, λοιπόν, πως οι “πονηρές” επαφές απαιτούν “πακιστανικά κινητά”, όπως αυτά που είχε η κλίκα του Σαμαρά, όταν έστηνε την πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Πακιστανικά κινητά, με τα οποία τα μαντρόσκυλα του Σαμαρά επικοινωνούσαν με ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δημόσιους υπαλλήλους και ζητούσαν την φυλάκιση της ηγεσίας του Κινήματος.

Θα μαθευτεί κάποτε η Αλήθεια και το βρώμικο παρασκήνιο; Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον… 

Exit mobile version