Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαθήματα “μακεδονικής γλώσσας” στην Ελλάδα! Εθνική μειοδοσία …

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για εθνική μειοδοσία για το γεγονός ότι επέτρεψε την λειτουργία ΜΚΟ με τον τίτλο “Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της μητρικής γλώσσας ΜΙΣΙΡΚΟΒ”, η οποία έχει σκοπό και δεν το κρύβει την διδασκαλία της σκοπιανής σλαβικής διαλέκτου στην Ελλάδα μας! Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες, ανάμεσα στους ιδρυτές ο γνωστός Παπά-Τσαρκνιάς. Αυτοί είναι οι fake”μακεδονομάχοι” της ΝΔ που έτρεχαν στα συλλαλητήρια παριστάνοντας τους “πατριώτες” καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για προδοσία την ίδια προδοσία που αυτοί διαπράττουν επί των ημερών τους. 

Ας μην εκδίδουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας κάποιοι επαγγελματίες πρόεδροι μακεδονικών ενώσεων, που λειτούργησαν σαν κομματάρχες της Ν.Δ.. Είναι συνένοχοι! 

Την ίδια ώρα η Βουλγαρία επιμένει στο βέτο κατά των Σκοπίων για την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση μην αναγνωρίζοντας “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα. Η Ελλάδα όμως της Ν.Δ. των “εθνικοφρόνων” της πεντάρας δεν έχει πρόβλημα… 

Ας ξυπνήσουν επί τέλους οι εκατοντάδες χιλιάδες των πατριωτών και εθνικιστών που παγιδεύτηκαν από την Νέα Δημοκρατία. Ήλθε η ώρα για αντίσταση εθνική με την Χρυσή Αυγή.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version